Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hastalığın akıldaki psikolojik boyutu

Siamon

Öne çıkan mesajlar

Ben hastalık hastası dediğimiz psikolojik hastalığı olan biriyim.. Yani olmayan bi hastalığı bile olmuş gibi yapıp hastalanabiliyorum malesef.. Ve kendimi kontrol edemiyorum. Mesela geçen sene larenks (gırtlak) kanseri oldum diye tutturdum doktora gittik farenjit var dedi, farenjit 1 haftada geçtiyse psikolojik hastalığım 3 ayda geçebildi...

Şimdi benim bu topici açmanın nedeni şudur ki şu anda da gözümde bi problem olduğunu düşünüyorum kafaya takmış aynı zamanda kafayı da yemek üzereyim ve ışık çakmaları hareket eden gölgeler falan görüyorum.. bunları hastalığı kafaya takmadığım zaman görmüyorum ama taktığım zaman inanılmaz artış oluyor..

Ve sizden yardım bekliyorum patiler kendimi nası yapim a telkin edimde şu durumdan kurtulayım? yalnızlık kötü bir şey şanslıyımki paticik denen bi yer var yannız deilim neyse..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh o da doğru tabii ama sap gibi evde oturursa bulamaz yani :) Ortamdan ortama akıcak, keseyi aralayacak biraz falan..
Girişken olucak utanmayacak (:utaniem:) tabii...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 25 Temmuz 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 25 Temmuz 2004 09:52 tarihinde demiş ki:
Eheh o da doğru tabii ama sap gibi evde oturursa bulamaz yani :) Ortamdan ortama akıcak, keseyi aralayacak biraz falan..
Girişken olucak utanmayacak (:utaniem:) tabii...

ortamdan ortama akmak yerıne ark.larıyla daha fasla takılırsa mutlaka ark.ın bı ark.ını bulur.(bknz=ema aplanın tavsıyelerı)

dyna ya +1 cunku aramızda psikolog oldugunu pek sanmıyorum =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

abi bol bol bonibon falan yut sen suyla kendinide super duper ilac olduguna inandir bunlarin . plasebo etkisi olur belki . :D bunun disinda profesyonel yardim almaktada fayda var zira psikolojik etkiyle insan gercekten hasta olabilir (psikosomatik mi ne diyorlar var yani oyle seyler ) .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Valla babama sordum ( doktor) psikoloğa gitmesi gerekiyor dedi herkesinde solediği gibi. Bu konu gerçekten çok ciddi. İlerde akıl almaz boyutlara ulaşabilr ve hayatını mahvedebilir.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de belim çok ağrıyınca aha bel fıtığı oldum,bittim ben gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.

Ama çok zararlıymış psikolojik olarak insan kendini o hastalığa hazırlıyomuş.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...