Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ...... ta ebesi, adamlar yetememişler, obligatory retard check olmalıymıştı anasını satıyım..... Unholy presencela "IM A FAST TANK YOU SHOULD HEAL FASTER LOLOL" diyen dk mi ararsın, Healerın aggro aldığı paladin tank mi ararsın, Stamina buffı için yalvarttıran priest mi ararsın, Healer %10 manadayken bossu çeken warrior mu ararsın, 15 yard geride magelerin yanında bekleyip 10 saniyede bir icy touch + death coil atarak dps yapan dk mi ararsın, Resto spec dps mi ararsın, Healera atıyorum diye warriora innervate atan druid mi ararsın, Trashde bloodlust açıp bossa gelince sateda bile bakmadan "WTF WTF FAKIN BLIZZ" diye nerdrage yapan şaman mı ararsın, "LOLOL IM S0000 COOL FFS RETARDZ" triplerinde 13 yold swe kid mi ararsın, Üstünde 1 tane +defense ya da +stamina itemi olmadan tank diye partiye katılan tank mı ararsın, Üstünde 1 tane 32 stamina gem var diye 3 packi birden çeken tank mı ararsın, HEPSI VAR, HEPSI MI BENI BULUR BE. "Yaw erken geldim, giriyim level 78 şamanla iki heallayım saniyede Q geliyor zaten yarın birgün primordial saronite ticaretine bir atılsak goldlar 2k 2k gelir ohş" diye bir düşünceniz varsa SİLİN ATIN ONU KAFANIZDAN GİDİN DIŞARDA GEZİN DOLAŞIN EĞLENİN TANIŞIN KAYNAŞIN COŞTURUN. Sinir krizleri geçirdim 2,5 saat içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sorun o 78 level olman. 80 de düzeliyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hoş şu anda mal sürüsüyle yapıyordum çıktım. uk da buzu kırmadılar öldüm adam neden heallemiyorsun kendini dedi sövdüm çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Rikkie said: Healera atıyorum diye warriora innervate atan druid mi ararsın, bu olmuo sölim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 paladin tank yerine warrior yazmışım, postlarken bakmadım bile mesaja, ne kadar troll bir gençliksiniz siz abi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Rikkie said: paladin tank yerine warrior yazmışım, postlarken bakmadım bile mesaja, ne kadar troll bir gençliksiniz siz abi ya sdf troll? yoo ben yanlış biliosun sandım. "paladin tank" yerine "warrior" yazıp geçeceğini düşünmemiştim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 honda lyrentle beraber oynuyoruz sürekli. inadına bizi buluyor böle tipler. her oyunda var bitane. en son oyunda ikimizde kafayı sıyırıp belasına sıçtık oyunun. nefret ettirmiş olabilirim birilerine honu fakat bende nefret ettim. canım istiyor oynamak aklıma bu gerizekalılar geliyor boşver diyip girmiym lan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Rikkie said: :| ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar