Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marauder iyi mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna marauder acarak basladim dps herosu olarak sanarak fakat olemi hala tam cozmus deilim devam etsem mi yoksa yol yakinken doniyim mi yardimci olabilecek varsa sevinirim...
Mesaj tarihi:
choppa'da berserk olduğunda daha fazla dmg almaya başlar. yine kağıt. armor olsun dps yapsın diyorsan go go go ironbreaker. :D
dest'te türk durumu için İnvadoria Legion şu an aktif.
Mesaj tarihi:
WH light armor kullanıyor çünkü stealt özelliği var.Choppa lar medium armor.Ama healersız onlarda kağıt gibi.Solo için arıyorsan en iyisi WH ve ya WE ama tabi choppa ya da slayerla da solo yapılır tabiki.
Mesaj tarihi:
Oyun range oyunu. O yüzden ona göre oynayıp, her saldırıda, koşup düşman içine girmemek gerekiyor.
Wh / we dediğin gibi kağıt. Choppa / slayer da berserk olduğunda dps i yükseliyor ve kağıt gibi oluyor. Senin ölmemen, oyun sitiline bakar.

Bu arada ölmeyi problem etmemek lazım bu oyunda. Savaşlarda reslenebildiğin için çok takılmamak gerekiyor. Sonuçta npc kesmiyorsun, karşıdakilerde oyuncu.

Norn da dest tarafında, tahmin edettiğinden fazla türk arkadaş vardır. Fakat büyük çoğunluğu düzgün gruplar istediğinden yabancı guildlerde oynuyor.
Mesaj tarihi:
şoparlar uçabiliyormu ya? hiç görmedim ben uçan şopa ortamda :) bi tek wl görüom oda atlıyor. Bazende kotbs knock backi uçuruyor bulutlara :) skili mi var öle şopanın?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
trathias said:

valla az önce PTSye girip 80 marauder denedim kasasım geldi acaip class yaw cok eglenceli şiddetle tavsiye ederim :)
actım bi karakter valla, 32 yaptım hehehe. benim karakterden daha karizma :D
Mesaj tarihi:
hem karizma hem de skiller süper özellikle savagery skillerine bayıldım
arkadaşla duel yaptım (80 wh actı o da) catır catır kestim valla bi wh olarak gözüm korktu hic ciddiye almazdım önceleri :)
Mesaj tarihi:
trat kanki mara ddgn nedir soloda kötüler grp da iiler alan dpsleri buffları var soloda bnm kesemedgm yok tabi gidip laplup girmicen adama valla baktım skogliv mi ne bi mara var 20 kere kesmsm 1 kere kesms isni bilcen dok daha gzl :D ukyo bilir hahha
Mesaj tarihi:
ladywar said:

trat kanki mara ddgn nedir soloda kötüler grp da iiler alan dpsleri buffları var soloda bnm kesemedgm yok tabi gidip laplup girmicen adama valla baktım skogliv mi ne bi mara var 20 kere kesmsm 1 kere kesms isni bilcen dok daha gzl :D ukyo bilir hahha

ladywar arkadasimiz belli ki eataine'de parry skilli kullanmadigi duellolari unutmus, benim kesemedigim yok falan derken :P.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

baya iyi hem roach temizliyo hem stalker temizliyo, hatta marineleri lingten zealottan koruycak kadar dayanıklı ve genıs

ahahaha araya starcraft serpiştirmiş
Mesaj tarihi:
tabikide 2 ay önce rr 50 ken kesemedgm deil eger varsa kendine güvenen agzi degil bilegi çalıssın solo yapalm ayrıca parry vermismi war. team eet o zmn kullanırım allahına kadar. ;)
Mesaj tarihi:
O halde unstople pocketlı bir tane marauder bulalım sana :p.

Gereksiz bir taştışmaki bu. Wh karşısında nasıl doğru düzgün şansı olsun marauderin.
rr50 de 80 marauder kestim. Hatta adamla 3 kez kapıştık 2 sinde ben aldım. 3üncüdede aptallığıma geldi (şımardım parryi geç açmaya çalıştım. 1 skill sonra açayım derken, yere düştüm kalktığımdada ap görmedim zaten :P.). Yanlış anlaşılmasın, burada kendimi övmeye çalıştığım felan yok. Yaptığım fazla birşey yok sonuçta, altı üstü wh :P yani parry e bakar herşey.

80 marauderi kestikten sonra gidip, 5 sn de rr55 choppaya ölebiliyorum mesela. Adam almış unstople pocket ı. Neye uğradığımı şaşırdım (80 adamda olmaması ayrı bi komik tabi :P )

(Adamda sove back vardı, sove setinin görünüşünü bilmediğim için birşey diyemem ama en azından back den eminim)
Mesaj tarihi:
Talismanlar için birşey diyemem fakat, pocketlardaki 5dk lık cd, bazı sınıf komikliklerini düzeltebilir.

Örneğin: Wh de 5sn %100 parry var, sonra 4sn disarm yapıyosun. Kombat uzadımı moral 1 açılır (ki 5sn parry + 4sn disarm attınmı adam ölmediyse, sen hasar almadığın için kombat uzar) haliyle 7sn moral 1 açarsın. Şaka gibi bir sınıf.

örnek 2: Bw de 1 taktik ile, 2 tane çok güzel skilli unstople yapabiliyorsun (Pyrolastic surge + Fireball şaka gibi 2 skill). Sorc da böyle güzellikler yok.

örnek 3: Slayerda 30sn cd ile 20 sn unstople olabiliyorsun.

We olarak açıyosun %100 distrup ama 5000 5000 5000 fireball yemeye devam ediyosun :P.
Mesaj tarihi:
ladywar said:

tabikide 2 ay önce rr 50 ken kesemedgm deil eger varsa kendine güvenen agzi degil bilegi çalıssın solo yapalm ayrıca parry vermismi war. team eet o zmn kullanırım allahına kadar. ;)

ehehe ben zaten karakteri actigimda rr68'den baslattilar dogru diyorsun :D.
asla solodan kacmam, block'u %100 olan tanklar haric :P
  • Yeni Oluştur...