Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer bana göre mi ?

Aven Vox

Öne çıkan mesajlar

2 yıldır EvE Online oynuyorum. Ultima Online'dan başka hiç bir MMO'yu 1 hafta oynamışlığım yok , sarmadı hiçbiri(WOW dahil). Warhammer Trial'ı denedim . Oyun zekası ve detaylar memnun edici gözüküyor. Solo PVP'yi Grup pvp'den daha fazla seviyorum . Ve en fazla haftada 9-10saat zaman ayırabiliyorum oyunlara.

Oyun gidişatının ve yapılan yorumların pek iç açıcı olmadığının farkındayım fakat yapılan yorumlar üzerine de yıllardır beklenen bir oyunu es geçmek olmaz .

Age Of Conan ile Warhammer arasında bir şeçim yapacağım .
Sizin yorumlarınızı almak istedim.

Bir de Profession'lar hakkında bir sorum olacak:
Dual Kılıç kullanabilen , DPS i fazla olan karakterler hoşuma gidiyor. Witch Hunter Dual Kılıç kullanabiliyor mu ilerde yoksa bir silah bir kılıç mı kullanıyor ?

eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

war'ı çok fazla oynamana gerek yok, lvl alması da rahat ve pek uzun sürmüyor gene. pvp arayışında olanlar için halen tavsiye ederim. wh solo pvp için uygun bir sınıf ama oyun grup pvp üzerine kurulu genel olarak. sadece solo ile bir yere kadar genelde.

wh daima bir kılıç, bir tabanca.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhammerı betası cıktıgı an aldım oynadım ara werdim tekrar basladım ve tekrar bıraktım.Simdi niye bıraktın die sorabilirsin.Ben de söle dicem sana.Oyun sadece pvp uzerine dayalı.Hani eger arkadas cevren varsa weya bulursan sc yapıp cok zewk alabilirsin veya rvr arealarda birlikte hos skirmish vakitleri gecirebilirsin(skirmish pek kalmadı ya neyse).Fakat bundan bir sure sonra sıkılma ihtimalın olcak her ne kadar oyunda pve olsada ne cok geniş ne de cok ayrıntılı.Ben 4 sene WoW oynadım full pve sonra dedim mal gibi pve yapıyorum yeter diyip WAR a gectim.Biraz pvp sarar dedim ama 1 yıl bile degil 2-3 ay sonra baydı beni pvp(lvl40 olduktan sonra).Hani sen sıkılmazsın o baska ama benim dusuncem böle.
AoC yeni basladım az cok oyunu kavradım.Bilgisayarın iyise ve orta duzey bir guild buldugun surece hem pve hem pvp de yapabilirsin.Fakat pvp si WAR kadar saglam degil su ana kadar gordugum ama iler ki zamanlarda nolur bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman ayırıp da yanıt verdiğiniz çok teşekkürler.

Warhammer'ı sanıyorum denemek için satın alacağım. Beni en çok sıkan olay bu yeni Euro modası. EU client US client , saçmaladılar iyice . Ozaman gidin Middle East , Turkey client falan da çıkartın. Boşu boşuna 2 kat para veriyoruz oyunlara.

Bu arada age of conan'da 25gb yer kaplıyor! :) şok...
Neyse, bir download edelim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sende bir sorun olmasın?
Ben her problem yaşadığımda, altdaki adreste ya "yurt dışı problem" yada "gayrettepe pop3 bilmem ne problemi" yazıyor.
http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

Adreste 2 hata olmadığı zaman, yaşadığım laglar, Ortalama 250 kişinin defans yaptığı 250 kişinin saldırdığı kaleler oluyorud.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...