Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bişeyi merak ettim,şimdi kan kanseri haricinde,prostat kanseri olur,akciğer olur veya ne bilim,testis olur vs vs kanseri olduğunda illede kan değerlerinde bi değişiklik olur mu ?

yani kan değerleri normal olan bi hastanın x,y,z kanseri olma ihtimali varmıdır ? bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Laboratuvarların kan testlerinde talep ederseniz kanser kontrolü amaçlı olarak kandaki adını bilmediğim bir madde oranına göre tespit edilebiliyor. Ama bu her seviyedeki kanser anlaşılacak diye birşey demek değil. Ve değişik kanser türlerine göre bakılması gereken değişik değerler oluyor. Ama ilk şüphe için bakılan değerin adını unuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

benimle azcık varda kanser manser işin ütopik kısımları tabi,test yaptırdılar kanlara 2-3 sefer ama bu kanser teşhisi koncak testi yaptırdılar mı onu merak ediyodum,sedimantasyon diye bişi yok.

kanser nerden çıktı dersek doktor ağrılar artık geçmiosada kanser ağrısı dicem yani dedi bende merak ettim hani ultrason temiz çıktı falan tomografi istediler onuda bugün verdik bakalım,pazartesi çıkıcak.

hastalık ta prostatit
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım her kanser kan testiye gözükmüyo, bazı beyin tümörleri, kemik kanserleri deri kanserlerini kan testiyle göremiyorlar. ama üpheye düşünce ilk baktıkları şey kan testi, sonucta kanda cıkmayacak her yerı oturup scanleseler zaten kanser ederler adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...