Valeron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar bişeyi merak ettim,şimdi kan kanseri haricinde,prostat kanseri olur,akciğer olur veya ne bilim,testis olur vs vs kanseri olduğunda illede kan değerlerinde bi değişiklik olur mu ? yani kan değerleri normal olan bi hastanın x,y,z kanseri olma ihtimali varmıdır ? bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi tane test var o test yüksek çıkınca bi kanser olma ihtimalin oluo , ismini unuttum, ordan bakiolar hatta kanser misin deil misin die biopsi vs yapmadan önce yani etkilio kanını her türlü kanser die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kandaki bi deger degisiyo kansert oldugun zaman, nerenin kanseri olursa olsun, tabi bu degerin normal olmasi demek degilki kanser degilsin, vucuda belli olmuyo. sedimentasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu sedimantasyon dediğiniz şey kan sayımı diil mi yani kanın içerisindeki bazı maddeleri tek tek oranları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sedimantasyon tam kan sayımı demek diilmiş ya o farklı bi test kan sayımı farklı bi testmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Laboratuvarların kan testlerinde talep ederseniz kanser kontrolü amaçlı olarak kandaki adını bilmediğim bir madde oranına göre tespit edilebiliyor. Ama bu her seviyedeki kanser anlaşılacak diye birşey demek değil. Ve değişik kanser türlerine göre bakılması gereken değişik değerler oluyor. Ama ilk şüphe için bakılan değerin adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben öle gidip benm canım sedimantasyona baktırmak istiyo kanserlimiyim diilmiyim diyerekten baktırabiliyomuyuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kan tahlilinde tumor markerlara bakılabiliyor ama tanı için çok güvenilir bir yöntem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu tüm batım ultrason da bişi çıkmadı diyelim bilgisayarlı tüm batım tomografide bişi çıkabilir mi ? ikisi farklı şeyler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hmm o kadar bilgim yok. ikisi de farklı şeyler ve kanımca tomografi daha kapsamlı ve daha güvenilir. yani ultrasonda gözden kaçan bir durumun tomografide farkedilmesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu durumun seninle veya bir tanıdığınla alakası yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benimle azcık varda kanser manser işin ütopik kısımları tabi,test yaptırdılar kanlara 2-3 sefer ama bu kanser teşhisi koncak testi yaptırdılar mı onu merak ediyodum,sedimantasyon diye bişi yok. kanser nerden çıktı dersek doktor ağrılar artık geçmiosada kanser ağrısı dicem yani dedi bende merak ettim hani ultrason temiz çıktı falan tomografi istediler onuda bugün verdik bakalım,pazartesi çıkıcak. hastalık ta prostatit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Prostatit, sonuçta iltihaplanma. *it ile bitiyorsa hastalık enfeksiyon/iltihaplanmadır. Apandisit gibi. Edit: Geçmiş olsun demeyi unututm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sanırım her kanser kan testiye gözükmüyo, bazı beyin tümörleri, kemik kanserleri deri kanserlerini kan testiyle göremiyorlar. ama üpheye düşünce ilk baktıkları şey kan testi, sonucta kanda cıkmayacak her yerı oturup scanleseler zaten kanser ederler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 teşekkürler de hocanın sölediği şeyde şu bu süre de geçmesi gerekiyodu,altında bişey olmasından korkuyorum dedi,hani prostatitin ötesinde,ondan işgillenmemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 çok geçmiş olsun da o nasıl doktor ya dereyi görmeden paçaları sıvamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 mutlaka birden fazla doktora görünmeni öneririm. mümkünse 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 öle yapcam zaten şu tomografiyi alıyım da bi,doktor ayrıca bi tek tomografi sonucumu görmedi dieğr herşeyi gördü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tekrar geçmiş olsun umarım basit bişiydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar