Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Neden yok çünkü meriçsin ciddi anlamda bi meriçsin.
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Topigi atım okuyor sakın yanlıs bisey yazmayın.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Şikayet etmedin mi bişey demiyolar mı kapatmak için?
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abilify said: Topigi atım okuyor sakın yanlıs bisey yazmayın. fvahfahfah
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abilify said: Topigi atım okuyor sakın yanlıs bisey yazmayın. Aİ-İ-İ-İ-İ
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dartanian said: Şikayet etmedin mi bişey demiyolar mı kapatmak için? şikayet ettim bıkaç kere.hatta grubun kurucusuna özl mesaj bile attım yok duruyor hala :S
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Neyse belki feys sayesinde victoria secret olur ya da olmasın istemiyosan ne bileyim asd
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 trollemeyin yeter :D jahreinin bi sucu yok konumuz rahmetli mıchael jackson ın güzel bir eseri :)
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 grup falan yok size feyk atıyoruz yeter jahreinnnnn
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Siz yok musunuz siz.Seytana pabucunu ters giydirirsiniz vallahi.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bırak engelledim dünyanın en merici ya.Yancı nerde bi kız görsün eli yüzü düzgün hemen yancılık hemen bi arkadşalık kurma girişimi.Hemen senin mutlu olman benim en istediğim şey.Mutluluğu uzaklarda arama karşında duruyo tarzı hareketler bırak ya.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bak msne engelledim ama burdayım üzül senle bi daha toplu konuşmaya girmem pis sapık.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Şaka lan sapık değil iyi çocuk ama dikkatli olun beyler.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dartanian said: Bırak engelledim dünyanın en merici ya.Yancı nerde bi kız görsün eli yüzü düzgün hemen yancılık hemen bi arkadşalık kurma girişimi.Hemen senin mutlu olman benim en istediğim şey.Mutluluğu uzaklarda arama karşında duruyo tarzı hareketler bırak ya. afdasda hahahhahah :D:D
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dartanian said: Şaka lan sapık değil iyi çocuk ama dikkatli olun beyler. Ahaha beyler niye dikkat etsin.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Adamın title'ı meriç lan yetmez mi asd
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 jahrein doğru soyluyor:D ama cidden sempatik la suna bak bak ya yazıya bak hahahahha
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: AHAHAHA ya daylan kurtar beni ben öyle bi tribe girdim mi? öm bile atmadım lan ben daylana. sempatik bi insanım kaldıramıyosun tolga ayıboluyo Edit lan sadsads
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Hayır benim anlamadığım şey: bu kızla bir sürü kişi saçma sapan muhabbet ediyor forumda. İnsanın sevgilisi çıkıp hiç bir şey demez mi?
Öne çıkan mesajlar