Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Şimdi ben 1-2 gün önce yeni bir harici hard disk aldım. Malum içi boş, arkadaşınkini alıp doldurayım dedim. Fakat boyutu 4 gb'tan büyük dosyaları atmaya çalıştığımda "x dosyası, hedef dosya sistemi için çok büyük" diye bir hata vermeye başladı. Biraz araştırdım itnernetten benim harici hard diskin dosya sistemi fat32 imiş. ntfs yapmam gerekiyormuş. Komut istemini açtım işte. convert l: /fs:ntfs yazdım. "Dosya sistemi türü FAT32 L sürücüsü için geçerli bir birim etiketi girin" yazısı çıktı. Ne yazsam kabul etmedi. Şimdi ne yapmalıyım? Bu komut istemini ilk kullanışım pek anlamıyorum, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Windows üzerinden Bilgisayarımdan sağ tıklayıp format atmaya çalıştığında da dosya sistemi seçebiliyordun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lindasha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.killdisk.com/ u kullan yada windows 7 kurulu bir makineye tak ve oradan formatlamayı denersen ntfs olarka yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sağ tık format la yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kozalak said: sağ tık format la yap. aynen bu şekil, ntfs ye direk çevriliyor burdan başka birşeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 FAT tipindeki diskler formatlanmadan da NTFS'e cevrilebiliyor. Vindoz icinde hazir tool'u ile birlikte geliyor bu is icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zaten arkadas iste o convert fonksiyonunu kullaniyormus. label muhabbeti de soyle, ilk once normal explorer dan asdf gibi bisey koy buyuk harf, sonra dene bu islemi chkdsk ypatiktan sonra. ayni ismi vermeye dikkat et, sonra degistirirsin. isim ayni olmayinca converte baslamayan disk gordum bi kac defa, bu sekilde yapabilmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar