taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DIEMASTER, 24 Temmuz 2004 01:16 tarihinde demiş ki: said: -Medcezir-, 23 Temmuz 2004 18:19 tarihinde demiş ki: adam gibi mesaj yazin, kahvede degilsiniz [Bu mesaj Baggio tarafından 23 Temmuz 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Baggio ya söleseydikte Forum Kurallarını sana yazdırsaydı... said: [Bu mesaj Baggio tarafından 23 Temmuz 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Taz, neden ugrasıyorsunki arkadaş bilmiyor. Forum nedir onu anlamış degil. Forumu acan arkadas rica etmiş istemis ister verirsiniz ister vermezsiniz..[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ahah bunda bu kadar gülecek ne var canım alt tarafı tanesi 10 milyondan 5 klavye yani :)[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Sen anlıyamazsın.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Dün bu konu hakkında bir daha cevap vermemeye karar vermiştim ama vazgeçtim. Dün biraz sinirliydim ve bir iki hakaret iceren sözcük yazmiş olabilirim bunlar için özür dilerim.gelelim işin özüne. Şimdi ben burda bir iki şeyi açığa çıkarmak istiyorum. Şimdi Baggio ya soruyorum.Benim sana mod lugu öğretemeyecegim gibi sende bana insanlığı öğretemezsin.Burası paticik uo emulatorleri forumumu? Sloganı ne? "Bilgi paylaştıkça büyür" mü? yoksa "bilgi paylaşılmak istenince azarlanirmı?" Bunun cevabını istiyorum. Bu forumun amacı ne? Yeni başlayanları geliştirmek.bi tanede sitesi var bu forumun o sitede scriptler paylaşılıyo değilmi? Evet.Peki buraya başlayan insanlar 2 soru sorunca niye azarlanıyo.Yol gösterilmiyo ve dahası hazırcı olmakla suclanıyo.Sizin sitenizde nebula scriptleri yokmu? 1000 e yakın script yokmu bunları çeşitli serverlar kullanıyor bunlarin hepsi hazırcı o zaman sizde sadece bakılsın kullanılmasın diye koydunuz siteye öylemi?Burada insanlara hazırcı damgasi vuracaksanız bunları yayınlamazsınız olur biter millette sizden azar yemekten kurtulur. Diyorsunki gereksiz tartişmalara girme şu forumu baştan sona kadar bi okuyun kimin gereksiz tartışmaya girdigini anlarsınız. Gelelim Kinghsawa kardeşim sen bu güne kadar bütün scriptlerini kendin yazmışsındır hiç nebula scripti falan kullanmamışsındır hiç bi yerden bişey almadan herşeyi kendin yapmışsındır dimi? Forumu belki okumamışsındır diye sana bir kez daha hatırlatıyorum.Ne yazmışım ben yazımda said: -Medcezir-, 23 Temmuz 2004 17:30 tarihinde demiş ki: eger bi sakıncası yoksa neden yazmışım bunu senin gibi adamlar atlamasın diye.Ne yazmışım başta said: -Medcezir-, 22 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: Bununla ilgili veya buna benzer elinde bi script olan varmı.Varsa bana yollamaniz mümkünmü? sağ olsun bi arkadaş cevap vermiş.Bulduk baktık inceledik. Gelelim sadede başta belirttigim gibi dün kırıcı sözler söylemişsem tekrar özür dilerim.Ben öyle sıkışınca mesaj quote edip adminlere başvurmam.Kendi işimi kendim hallederim.Şuanda bir sorunum yok.Eger sorun çıkardıgımı düşünüyorsanız benim editlenmiş mesajımı quote edip siz adminlere baş vurabilirsiniz veya yetkilerinizi kullanıp banlarsınız olur biter. Benim söyliyeceklerim bu kadar herkese bol güneşli günler. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 +1[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Bu mesaj Lucas1 tarafından 24 Temmuz 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yukarıdaki boş mesajı yanlışlıkla atmış bulunuyorum herkesden özür dilerim iyi günler sizlere .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bende öle diyeyim bari... [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 24 Temmuz 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: -Medcezir-, 24 Temmuz 2004 17:25 tarihinde demiş ki: Burası paticik uo emulatorleri forumumu? Sloganı ne? "Bilgi paylaştıkça büyür" mü? yoksa "bilgi paylaşılmak istenince azarlanirmı?" Bunun cevabını istiyorum.Cevabini verince anlamiyorsun gerci, ama ben sabrimi zorlayarak bir daha deniyorum. - Sana hazirci vs diyen insan mod mu? Degil, o zaman bunun bolumun mantalitesiyle alakasi yok. Niye hala savunma zannettigin sacma sapan uste cikarici sorular sormaya calisiyorsun o halde? - Bir insan seni hazirci olarak gorebilir, ya da normal bir istekte bulundugunu dusunebilir. Bunu dile de getirebilir, sen dahil kimse karisamaz. Senin verdigin cevap ise birden cok ve agir hakaretler iceriyor, iceremez, icerirse boyle editlenir. - Sikayetin yoksa oturup 1 sayfaya yakin bir post atmazsin, keyfine bakarsin. Sikayetin varsa da 'kendin' cozemezsin, bostan korkulugu degiliz biz burada. Modlar tarafindan haksizliga ugradigina inandiginda 'kendin' birsey halledebilecegini saniyorsan yaniliyorsun, ya adminlere basvuracaksin ve karara baglayacaklar, ya da anlamsizca tartismaya devam edeceksin. (ya da insan gibi tepkiler verip ilgili moddan yeterli ve gerekli aciklamayi alacaksin, ama sen bunu direk es gectigin icin parantez icinde yaziyorum)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 medcezir bak arkadaşım eğer bilgi paylaşmak istiyorsan bişeyler yollaman lazım senin yaptıgın ( la ben bu scp yi çok sevdim nasıl olsa böyle bir site var hemen söyliyeyim yollasınlar bende keyfime bakarım ) düşüncesinden başka bişey olmadıgına kanaat getirdim .. buda hazırlık yapmaktır kanımca.. ilk önce dersin ki ya arkadaşlar benim bir scp dikkatimi çekti acaba nasıl başlıyabilirim şöyle bişey yaptım fakat olmadı yanlış yazdım galiba scp yi dersin onlarda sana gerçek yolu gösterirler bu da yol gösterir scp bilgisini paylaşmaktır... sen direk bana scp yollayın rica ediyorum ? orada rica kelimesinin bir anlamı kalmıyor... şahsen sen haksızsın diyorum ayrıca forumlarda playerlar özgürdü bunu ne baggio ya nede uo Emülatörlerine yüklersin.. player sana hazırcı diyorsa ki haklı hazırcılık denmesini başkalarına yıkma git playerlar sorununu çöz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Allam ya forum değil Sanki İrak Sadamla Bile bu kadar ugraşmadilar biraz sakin olunya.Bu kelle avciligini Size pek tavsiye etmem dostum kelle yerine mesela atiyorum kervan avciligi korsan avciligi v.s gibi script vazilir biraz daha bilgim olsa bu script yazmada biraz daha ögrene bilsem herşeyi dört dörtlük bilsem yapar yollarim vede bu scripti herkese dagitirim denemeleri için.Bir script için 1 topiç için 1 insan bir scripte yardim istedi diye yok hazircilik yok o öle değil beleşcilik nese ne demeki adam scriptlerden fazla anlamiyo ( bende öle ama kendimi en azindan kurtara biliyorum ) bunu da yani bir insanin yüzüne vurmak gereksiz diye düşünüyorum.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Forum Amacından sapmı$, herkez birbirine laf sokacak illaki tamam hepiniz büyüksünüz kralsınız tamammı ?[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar