Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kelle Avciligi

-Medcezir-

Öne çıkan mesajlar

Selam..
Gecenlerde Nebulanin sitesini gezerken gözüme çarptı
Kelle Avciligi sistemi bu konu hakkında bi araştırma yaptım fakat bişey çıkmadı.Okurken adeta büyülendigimi söyleyebilirim.Bununla ilgili veya buna benzer elinde bi script olan varmı.Varsa bana yollamaniz mümkünmü?
script istemenin pek etik bi davraniş olmadigini biliyorum ama süper bişey olmuş.Bi seferden bişi olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

NBL'deki kelle avcılığı sistemi bayağı bir hardcoded script. Herhangi biri kasıp yazsa bile paylaşacağını sanmıyorum..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

halısın fakat burda cogu script paylaşılıyo.
Bunlar arasında bir kaç serverin eski veya şuanda hizmet vermekte olan serverlarinda script dosyası var.Belki aynısı olmayabilir fakat benzer bi scriptte olabilir mantıgını kavramak için.

PS:kaan0489 özel msj lari kontrol et arkadaşım..
Sosyal ağlarda paylaş

pardon taz..""ileri seviyede scripting isteyen,editingle olcak olmayan bir iş""..tmm??[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 23 Temmuz 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
hardcoded script ? bir şey hard coded is exenin içindedir değiştiremezsiniz. ama kendileri normal bir script hardcoded değil ama hardcore :)

yazarken o kadar çok eğlendim ki, kullananlar benim kadar zevk alamamıştır.

hmms..yeni bir şey öğrenmiş oldum.saol..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
[b]Serap Ezgü:
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar güzel millet uğraşsın didinsin kendine özel has scriptler yapsın yazsın sizde bunları yüzsüz bir şekilde isteyin onlarda insan sizde sen niye yazmıorsun o anasının karnından bunları bilerek doğmadı hatta ve hatta onun zamanında bukadar scripting bilen bile yoktu bukadar nimetin var değerlendir hala bazı şeylerin üzerine konmak derdindesiniz hala hazırcılık peşindesiniz pes dorusu pes .....!!!!!!!!!![signature][hline]Dev.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kinghsaw, 23 Temmuz 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
ne kadar güzel millet uğraşsın didinsin kendine özel has scriptler yapsın yazsın sizde bunları yüzsüz bir şekilde isteyin onlarda insan sizde sen niye yazmıorsun o anasının karnından bunları bilerek doğmadı hatta ve hatta onun zamanında bukadar scripting bilen bile yoktu bukadar nimetin var değerlendir hala bazı şeylerin üzerine konmak derdindesiniz hala hazırcılık peşindesiniz pes dorusu pes .....!!!!!!!!!!

sharing forumundasın, unutma[signature][hline]dayt!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bencede yukarda scriptin sahibi bişey demiyo bu adam sanki kendi yazmış gibi atlıyo ortalıga sonra biz bişey yazdıkmı burası kahve değil olur biz yazınca kahve oluyo bu adamlar yazınca neden bu kadar tahammül ediliyo bir türlü anlamıyorum herkes kendi işine baksın kardeşim o işin donkişotlugunu senmi üstlendin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Medcezir-, 23 Temmuz 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
yaa bencede yukarda scriptin sahibi bişey demiyo bu adam sanki kendi yazmış gibi atlıyo ortalıga sonra biz bişey yazdıkmı burası kahve değil olur
Insan gibi yaz o zaman, 'hazircilik yapmayin' diye itiraz etmek onun kendi gorusu olabilir, ama senin kimseye hakaret etmeye hakkin yok. Duzgun cevap veremiyorsan okumakla yetin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

insanlıgı senden öğrenmicem baggio
adamın yaptıklarına göz yum gel burda benle dalaş.oh ne ala memleket ister okumakla yetinirim ister soru sorarım ister yazı yazarım.Burda herkese atlayıp afra tafra yapanlara bişey yok kendini savunmaya başladımı millet hücuuummmm mod olarak sende dahil keşke şu ilkeli tutumunu!!! herkese saglayabilsen bize sagladıgın gibi.Ne güzel olurdu dimi![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Goz yumulmayacak ne yapilmis, merak ettim, quote et de bir gorelim. Hazircilik yapma demis, bunu da biraz sert soylemis, ama sana kopek falan dememis degil mi, senin yaptigin gibi? Insanlarla insanca tartismayi bilmiyorsan ve (demin de dedigin gibi) yakin planda kimseden insanlik ogrenmeyi planlamiyorsan, yazik.

Daha fazla gereksiz tartismalara girme, sikayetin varsa git adminlere, baksinlar editlenen mesajina. Dogru duzgun duzeyli mesaj atmadigin surece ben de senden modluk ogrenecek degilim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kinghsaw, 23 Temmuz 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
ozmn taz senin bütün scriptlerini tyollarmısın sharing forumundayız ....

adam sormuş istemiş, eğer varsa böyle birşey yaz, yazmıcaksan da mesaj atmazsın olur biter. ben hangi gün bildiğim birşey soruldu da kasten cevap vermedim? ayıp ediyorsun ama...[signature][hline]dayt!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Medcezir-, 23 Temmuz 2004 18:19 tarihinde demiş ki:
adam gibi mesaj yazin, kahvede degilsiniz

[Bu mesaj Baggio tarafından 23 Temmuz 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Baggio ya söleseydikte Forum Kurallarını sana yazdırsaydı...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
said:
Kinghsaw, 23 Temmuz 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
ozmn taz senin bütün scriptlerini tyollarmısın sharing forumundayız ....

adam sormuş istemiş, eğer varsa böyle birşey yaz, yazmıcaksan da mesaj atmazsın olur biter. ben hangi gün bildiğim birşey soruldu da kasten cevap vermedim? ayıp ediyorsun ama...

taz yanlış anladın canım tabiki yardım ediosun sana bir sözüm yok ama insan ney ister der bu itemi nasıl yapıcaz yapamadım yardım edermisiniz canı gönülden bildiğimiz ne varsa ama adam çıkıp kelle avcılığını fln isterse abes kaçar yani[signature][hline]Dev.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 23 Temmuz 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
said:
nbl_silencer, 23 Temmuz 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
hardcoded script ? bir şey hard coded is exenin içindedir değiştiremezsiniz. ama kendileri normal bir script hardcoded değil ama hardcore :)

yazarken o kadar çok eğlendim ki, kullananlar benim kadar zevk alamamıştır.

Benzer bişey yazmıştım dedective için bende keyifden iki paket sigara içtim..

TheCoder nebulanın sistemine benzetmeye çalıştığım bir sistem var çok süperdi 2.5 litre kola içmiştim :D (sigara kullanmiyorum) :)[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...