barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yapcak yemek secemiyorum. oncelikle daha onceden oyle yemek tecrubem yok en fazla bi borek, makarna vs yapmısımdır. bi de et met kızartmısımdır. ama ogrenirim ugrasirim. bana soyle yemek soylesenize ne yapabilirim. turkiyede degilim, ondan yaprak sarma filan demeyin..yani bulabilicegim malzemeler olsun lutfen. en zor sey ne yapcagını secmekmis. hadi goriyim sizleri goclarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayatımdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 karides mantar yeşil biber domates zeytinyagı kaşar peyniri tuz bunarın hepsini küçük bi güvece koyuyorsun kaşar rendesi üstte olmak suretiyle. fırında yavaş yavaş pişiriyorsun sana cok pratik cok leziz bir güveçte karides yemeği oluyor. malzemeyi kendin artırabilirsin isteğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tavuk sote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sucukları doğruyorsun,kızarana kadar çeviriyorsun.üzerine yumurta kırıyorsun.Sarısını dağıtmadan pişiriyorsun. Her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yanında bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ne kadar zeytinyagı koycaz fistan. valla cok da severim. ama becerebilirmiyim acaba. neyse denicem en yakın zamanda. tavuk var suan evde sote mi yapsam bugun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 4-5 damla zeytinyagı kuru bişi olcak sanırsın ama sulu oluyor merak etme. çok kolay yaması ve süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi cok canım cekti. yarın gidip aliyim bari. guvec bulmam lazım ama sorun olmaz heralde bulurum. daha da fikirleri soyleyin plz. her gun dusunmeye kasmiyim. buradan bakayim arada. pratik yemekler de olur illa hunkar begendi vs gibi seler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Fırının var mı? Varsa yap bunu. 1- Bir borcam tarzı bir şey al işte.Fırına giricek cinsten. 2- Kişi adedine göre tahmini patates alınır ve soyulduktan sonra halka halka doğranır ve borcam tarzı kabına konulur. 3- Sonra karabiber ve tuz dökülür bi tutam. 4- Sonra üstüne bi şişe süt ya da 500 ml'Lik paket süt diyim konulur üzerine. 5- Krema konulur üzerine, küçük kutu kremalardan işte koyabilirsin kafana göre ölçü. 6- Sonra domatesler halka halka doğranır ve bunların üzerine konur. 7- Domatesleri de karabiber ve tuza hafif bula.Sonra üzerine koy. 8-Kaşar peynir rendele , kafana göre ölçü yine. Domateslerin üzerine yine serpiştir bunları ve fırın yandığı anda koyarsın. Fırını önceden ısıtma yani. Benim fırınım eski fırın 40 dakika kadar ısıttım o yüzden,pişme oranına bakarsın ona göre fırınını kapatırsın. Köpürmüş gibi olucak yani. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kremalı mantarlı tavuklu makarna yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barbunya yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 var fırın da daha denemedim . eski gibi gozukuyo calisir ama heralde. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çalışır çalışır 16 yıllık bizimki o bile çalışıyorsa seninki de çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 napae said: Kremalı mantarlı tavuklu makarna yap işte. yanına da bence böyle çorba yap. bi de salata yap.nar ekşisi-zeytinyağı. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Çorba olmaz o makarnayla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 spagetti bolognese yap. her daim gideri var. 1 saat pisirmen lazim yalniz sosu, dayanabilceksen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Patatesli tavuk yemeği yap. Zeytinyağlı patlıcan yemeği yap, soğanlı moğanlı. Çok güzel oluyor ben hep yapıyorum. Bir de geçen gün curry li sebzeli tavuk yaptık, curry sosu bulabilirsen yapması çok kolaymış, ben de yeni öğrendim. Yanına da bir pilav çakarsın. Parmaklarını yersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barbu said: yapcak yemek secemiyorum. oncelikle daha onceden oyle yemek tecrubem yok en fazla bi borek, makarna vs yapmısımdır. bi de et met kızartmısımdır. ama ogrenirim ugrasirim. bana soyle yemek soylesenize ne yapabilirim. turkiyede degilim, ondan yaprak sarma filan demeyin..yani bulabilicegim malzemeler olsun lutfen. en zor sey ne yapcagını secmekmis. hadi goriyim sizleri goclarim abi canım çekti bak newyork steak, yanına pattis püresi bi de bira açsana be of diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi tavugu al güzelce yıka sonra sosla güzelce terbiye et fırın posetine koy,fırına at 40-50 dk pisir pilav yap,pilavı bi tepsiyeye yay üzerine tavugu koy afiyetle ye. tabii ki ellerinle mıncıklayarak yiceksin yoksa tadı cıkmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 esasen bi feraye (yerine göre feriye) olsa da yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ohh sagolun. valla secmesi cok zor oluyor ne yapcam diye. hayır bi de bu zamana kadar hic boyle derdim de yok. bilmiyorum da. super oldu bu topik. tariflerini de bulurum internetten heralde. ya da dene yanıl yolu ile filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 napae said: Çorba olmaz o makarnayla ya. hayır dediklerinle çorba olsa daha güzel olur makarnaya göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar