RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Herkeze merhabalar böyle mesaj atmayı sevmem okurum saygı duyarım görüyorumki herkez açılan bir topic e giriyor okuyor sonrada beğenmeyip dalga geçiyor başkası görüyor dalga geçen kişinin yaptıgı espri yada her ne ... sa bakıp bi espride ben yapayım die çabalıyor diyeceğim şudurki biraz daha düşünerek yazın güzel bir laf vardır konuşmak için konuşma anlatmak için konuş derler gayet güzeldir Belki bu topic in yeri bura değildi ama en çok kirlilik burda die buraya açıyorum bana saygı duyarsanız ve yazdıklarımı iyi okursanız kendinizi bir topic açıp dalga geçilen kişi yerine koyarsanız gayet ii anlıyacaksınız ne demek istediğimi herkeze ii hayatlar Redall Hoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 süper haklısın, bölümün amacının dışına çıkıyoruz çoğu zaman. son zamanlarda sphere hakkındaki mesajlar atılan mesajların yarısından azdır herhalde...[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Anlayışın için saol burdaki hiç kimseyi karalamıyorum sadece yön göstermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Forum forumluktan cıkmıs ki$isel bir Arenaya donmus..[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Baggio ve dier arkadaşlar buna özen gösterirse seviniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Syn Coder Hepisine katiliyorsunuz ama hiç bir uyarida bulunmuyorsunuz ? ne olursa olsun burada insanı a$alayıcı, iftira vb. seyler cok, bunlar düzelmez ise burası forumluktan tabiki cıkar insanlar burada bilgi almak istiyor, laf dalaşına girmek degil. Forumları gezip birer uyarı verirseniz bu tür olaylar olmaz buna emınım.[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben şahsen bu konuda baggio yu tebrik ediyorum adam geliyor giriyor topic e baktı tartışmamı var birileri insan taklidi yapmayı kesmişse çat kitliyor helala olsun coder destek verdiğin için saol bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: RedallHoor, 24 Temmuz 2004 12:00 tarihinde demiş ki: Baggio ve dier arkadaşlar buna özen gösterirse seviniriz :)Haddini asan tartismalari, konusundan asiri sapan topicleri vs zaten kilitliyoruz/siliyoruz, yanlis yere veya alakasiz bir baslikla acilmissa gerekli move/rename islemini de yapiyoruz, ama her tartisma cikani kilitlersek ilk sayfanin yarisi asma kilit olur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Baggio, 24 Temmuz 2004 12:26 tarihinde demiş ki: ama her tartisma cikani kilitlersek ilk sayfanin yarisi asma kilit olur. Vallah haklisin ama abi neden se bu kavga hir gir cikaran arkadaşlara bir ders vermili bune böle gercekten forumu kirletiyorlar.Bende sinirlenip bir iki argo kulandim ama affola[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 +1 diyorum helal olsun herkez görevini bu kadar ii yapsa soruno lmaz zaten neyse bu konuda da yeterince konuştuk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Haklisin Thecoder Sende düzeltemesin baggio da bizde ancak bir insan kendi hatasini görüp ona göre davranmali hatasini söylemeli ama yanliş anlaşiliyo bu yüzden hiç bişiye karişilmamasi en dogrusu.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar