Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 işyerinde yazmayı düşündüğüm kızı başkasına kaptırdım. (yine iş yerinden)
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sen daha dusunurken baskasi hatunu aldi gitti ? Cok geride kalmissin be hacim. Olmaz boyle.
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 olayın facebook gelişimi: dün: rocks, iş yerinde çalışan taş gibi kızımız ile arkadaş oldu bugün: kızımız'ın tacettin ile ilişkisi başladı o yüzden, yarın: rocks, iş yerinde çalışan başka bir taş gibi kızımız ile arkadaş oldu. işin güzel tarafı boşta erkek kalmadı ama boşta 2 tane taş gibi kızımız var...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kaede said: geçmiş olsun aka çaaaaaaaaaaaaaat çok acımasızsın
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 di said: Sen daha dusunurken baskasi hatunu aldi gitti ? Cok geride kalmissin be hacim. Olmaz boyle. valla daha "yazsam mı?" diye düşünme aşamasındaydım. yazmak durumuna geçmemiştim yani...
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Rocksy said: olayın facebook gelişimi: dün: rocks, iş yerinde çalışan taş gibi kızımız ile arkadaş oldu bugün: kızımız'ın tacettin ile ilişkisi başladı o yüzden, yarın: rocks, iş yerinde çalışan başka bir taş gibi kızımız ile arkadaş oldu. işin güzel tarafı boşta erkek kalmadı ama boşta 2 tane taş gibi kızımız var... sanki komünsünüz de kızlar şirket dışından birini bulamıcaklar adasdkjash
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Rocksy said: işin güzel tarafı boşta erkek kalmadı ama boşta 2 tane taş gibi kızımız var... hafız nerede çalışıyorsun sen? öyle bi anlatmışın ki yani auahaha
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 trix said: üzülme copry :( ben üzülmiyim de kimler üzülsün? içim parçalandı resmen :(:(:(
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 valla daha önceki tecrübelerime (ya da tecrübesizliklerime) dayanarak şaşırmıyorum ve gülüp geçiyorum. :) siz de gülüp geçin. :)
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oha kıza yazabiliyo musunuz siz? nasıl oluyo? özgüven lazım mı?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeteri kadar özgüvenin olursa birgün kızlar bile yazabilir sana zıwıcığım. hatta şirinleri bile görebilirsin. sdfsds
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çağı yakalayın arkadaşlar. arkadaş olma teklifi 50 yıl önceydi. artık eklemeden mesaj atıyorsun. "benimle çıkar mısın? çıkacaksan ekliyim."
Öne çıkan mesajlar