PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://virtualbattlespace.vbs2.com/ biraz araştırdım online oynanan bir oyun olduğunu anladım ama geri kalanında hiç bir şey anlamadım. sanırım tek tek satılmıyor gruplara satılıyor bilen vardır belki burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oyun değil engine ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 askeri simülatör bu yav, bohemia yapmış ama of acıdım şimdi bununla eğitime giren askerlere, sürekli ölüyolardır huae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ahah süper fotolar var, gençler çarşı izninde 5v5 cs atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 komutanı bıçaklıcan 50 şınav çektircek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 komutan god giveall abi ne bıçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 er - omg h4x0r n00b komutan - bırak lan mouse'ı çek 50 şınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.virtualbattlespace.vbs2.com/templates/Simulation_Support_Teams/images/image6.jpg abi en soldaki napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 1000 dolar falan degil miydi lan bu. arma 2 cekin misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar