Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Pyro said: Evka 3 de ise güvenlik sorunu olacağını sanmam, her sitede güvenlik var neredeyse eheh. Hayırlı olsun şimdiden. bi adil demirde var güvenlik oda allağa emanet hiç bi işe yaramıyor.. ki evkada sayılmaz orası gerçi ama tepede koy bahçeye köpek tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dayanamadım araştırdım Zeytin Park sanırım burası değil mi? güzelmiş benim açımdan uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sostizm said: 4+1 204m2 (bahçe hariç) ışıklığa bakan oda yok. her katta 4 daire. Her köşede 1 ev yani. Saat 18:00 kontrat önümüze konacak bugün. Ev büyükmüş edebilir o kadar, ama ben yine soruyorum: ısınma? :D bebek üşümesin bak sonra. (ay çok anaçım bugun) İyice düşünemeden karar vermeyin, hayırlısı olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ya adam İzmir`de ne ısınması, size güneş yeter en soğuk günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bebek bu, üşür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adamın kulağını keser izmir soğuğu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barnacle said: 1300'e osmanbeyde kombili dublex evde kalıyo arkadaşlarım. kocaman ev. terası var, masa koyuyon mangal mis. osmanbeyde gece adamlar peruk takip para karsiligi adamlarla sevisiyor bu adamin dedigi ev site icinde ole bakamassin yane yoksa 400 liraya kombili ev war yakacikta ha izmirde de osmanbey warsa bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu arada abi cok kotu demiyoruz sadece hane bu tur yerlerin bole mutehahitlikte isimleri war BAHCE TERASLI garden house felan bole garip isimli onnara aldanmayip borum kati oldugu gercegi ile yuzlesmek lzim yoksa guzel ve rahat olabilir ev yane bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yok be kaç yıldır öyle bi manzara gördüklerini duymadım. pangaltı metro girişine 5 dk ev. ama bana sorarsan leş, yokuş çünkü gelmez izmirli adama sdfs. izmir bebeği üşümez ayrıca arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yasanabilecek, ahir olmayan giris katindaki, zemin kattaki evlerin en buyuk sorunlarindan biri merakli tipler bence. Deliriyorum bok varmis gibi pencereden iceriyi izlediklerinde. Hani kafayi cevirip bakmak da degil. "Izleyelim kesin malzeme cikar" diye dusunuyorlar heralde =) Evim giris katinda ama pencereler falan yuksek neyseki. Kediler falan da atlayamiyor. Eger boyleyse bu acidan da rahat edersiniz ama diger turlu cok buyuk bi iskence haline gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi ayni osmanbeyden soz etmiyo muyuz? mecidiyekoy taksim arasi olan mevki hatta metro duragi diyosun orasi merkezi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Biriniz İstanbul, biriniz İzmir Osmanbey`den bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi bilmiom geç saatte çok gezdik istanbulda, bi ton travesti gördük ama hiç biri eve dönüşte değildi sdfs. o yokuşta topuklu ile takılmak zordur zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barnacle said: yok be kaç yıldır öyle bi manzara gördüklerini duymadım. pangaltı metro girişine 5 dk ev. ama bana sorarsan leş, yokuş çünkü gelmez izmirli adama sdfs. izmir bebeği üşümez ayrıca arkadaşlar. pangaltı istanbulda yahu, bu da istanbul osmanbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 izmirde osmanbey mi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barnacle said: izmirde osmanbey mi var ya? alsancakta ya bizim trolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Osmanbeyde dublex daire bile 1300 lira İzmirde 1200 lira çok demek istedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 paspatur said: dayanamadım araştırdım Zeytin Park sanırım burası değil mi? güzelmiş benim açımdan uygun :) Evet evet ta kendisi. 4. resimde görülen avluya bakmıyor bizim ev, dışarıya bakıyor. Hatta tesadüf kameranın bulunduğu yere EN UZAK daire :) Tam karşıdaki bloğun sol arka köşesi. Valla helal olsun :) bulmuşsun. QueenofSpades said: ama ben yine soruyorum: ısınma? :D bebek üşümesin bak sonra. (ay çok anaçım bugun) İyice düşünemeden karar vermeyin, hayırlısı olsun^^ Enteresan bir ısınma sistemi var. Tüm bloklar doğalgaz yakan merkezi TEK kazan ile ısınıyor, o kazan da bizim bloğun altında. O yüzden epey hesaplı. Yerler soğuk olmaz diye umuyorum. İlgiye de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 o olay biraz değişken fulyada ortalama bi binada 3+1 90m2 evde 1800e kalıyo bizim bi tanıdık. evine göre, muhitin içindeki konumuna göre değişiyo kira. osmanbeyin çok kıytırık taraflarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 90m2, 3+1 için ufak yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 brütü 100 - 110 dur neti 90 dır onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 osmanbey = travesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ZaugnaKhaldun said: 90m2, 3+1 için ufak yalnız bizim ev 2+1 muhtemelen 80m2 falan di mi yigit? 700 ödüyoruz bi de. (gerçi ev kötü yani üniversite civarı oldugu için aç gözlü ev sahibi hiçbir şey yaptırmıyor) ama 1800 ne lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 semt size uygunsa kira öyle bir ev için fena değil. yannız büyük evin derdi de büyük oluyor. temizliğinden ısıtmasına dert. Perde taktırması bile normal eve göre iki üç misli daha pahalı oluyor. hadi bunlar aşılır temizlik aşılmıyor bir türlü. güvenlik sorunu sizin rahat hissedip hissetmediğinize kalmış aslında. semt, site güvenliği vs görmeden çok birşey denemez. ablamlar etiler de sağlam güvenlikli bir sitede oturuyorlar. her yerde kamera, dkenli teller, 24 saat güvenlik, şifreli kapılar vs. geçen kapıları baya zorlanmış. ben mecidiyeköyde oturuyorum, bir gündüz vakti, dış kapının anahtarını unutmuşum bütün zilleri çaldım koca apartmanda kimse evde değildi. hırsız olsam yukarıdan başlayıp teker teker kırarım bütün kapıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 BonePART said: osmanbey istanbul = travesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar