Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene taşınıyoruz - zemin kat ?

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:

Evka 3 de ise güvenlik sorunu olacağını sanmam, her sitede güvenlik var neredeyse eheh. Hayırlı olsun şimdiden.

bi adil demirde var güvenlik oda allağa emanet hiç bi işe yaramıyor.. ki evkada sayılmaz orası gerçi
ama tepede koy bahçeye köpek tamam işte
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

4+1 204m2 (bahçe hariç) ışıklığa bakan oda yok. her katta 4 daire. Her köşede 1 ev yani.

Saat 18:00 kontrat önümüze konacak bugün.

Ev büyükmüş edebilir o kadar, ama ben yine soruyorum: ısınma? :D bebek üşümesin bak sonra. (ay çok anaçım bugun)

İyice düşünemeden karar vermeyin, hayırlısı olsun^^
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

1300'e osmanbeyde kombili dublex evde kalıyo arkadaşlarım. kocaman ev. terası var, masa koyuyon mangal mis.

osmanbeyde gece adamlar peruk takip para karsiligi adamlarla sevisiyor
bu adamin dedigi ev site icinde
ole bakamassin yane
yoksa 400 liraya kombili ev war yakacikta

ha izmirde de osmanbey warsa bilemicem
Sosyal ağlarda paylaş

Yasanabilecek, ahir olmayan giris katindaki, zemin kattaki evlerin en buyuk sorunlarindan biri merakli tipler bence. Deliriyorum bok varmis gibi pencereden iceriyi izlediklerinde. Hani kafayi cevirip bakmak da degil. "Izleyelim kesin malzeme cikar" diye dusunuyorlar heralde =)

Evim giris katinda ama pencereler falan yuksek neyseki. Kediler falan da atlayamiyor. Eger boyleyse bu acidan da rahat edersiniz ama diger turlu cok buyuk bi iskence haline gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

dayanamadım araştırdım

Zeytin Park

sanırım burası değil mi?
güzelmiş
benim açımdan uygun :)

Evet evet ta kendisi. 4. resimde görülen avluya bakmıyor bizim ev, dışarıya bakıyor. Hatta tesadüf kameranın bulunduğu yere EN UZAK daire :) Tam karşıdaki bloğun sol arka köşesi.

Valla helal olsun :) bulmuşsun.

QueenofSpades said:

ama ben yine soruyorum: ısınma? :D bebek üşümesin bak sonra. (ay çok anaçım bugun)

İyice düşünemeden karar vermeyin, hayırlısı olsun^^

Enteresan bir ısınma sistemi var. Tüm bloklar doğalgaz yakan merkezi TEK kazan ile ısınıyor, o kazan da bizim bloğun altında. O yüzden epey hesaplı. Yerler soğuk olmaz diye umuyorum.

İlgiye de teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

semt size uygunsa kira öyle bir ev için fena değil. yannız büyük evin derdi de büyük oluyor. temizliğinden ısıtmasına dert. Perde taktırması bile normal eve göre iki üç misli daha pahalı oluyor. hadi bunlar aşılır temizlik aşılmıyor bir türlü.

güvenlik sorunu sizin rahat hissedip hissetmediğinize kalmış aslında. semt, site güvenliği vs görmeden çok birşey denemez. ablamlar etiler de sağlam güvenlikli bir sitede oturuyorlar. her yerde kamera, dkenli teller, 24 saat güvenlik, şifreli kapılar vs. geçen kapıları baya zorlanmış. ben mecidiyeköyde oturuyorum, bir gündüz vakti, dış kapının anahtarını unutmuşum bütün zilleri çaldım koca apartmanda kimse evde değildi. hırsız olsam yukarıdan başlayıp teker teker kırarım bütün kapıları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...