arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Interplay forumlarında görünülüp beğenilip çalınmıştır :) The Actor Actors do not play RPGs for character development or for the thrill of strategic combat. They're in it for the interaction with the NPCs. The more, the better. Combat, cool weapons, and leveling are all a distant second compared to chatting up the computer. First Character: Max Charisma. High Intelligence. Wimpy physical attributes. Second Character: Same as the first one, but played as the opposite alignment. Third Character: Stupid and ugly, just to give it a try. The Actor will almost certainly give up on this character less than an hour into the game. Combat: Dislikes it, but has lots of henchmen, so involvement is minimal. Romances: If it fits the character's persona. Other Games Played: Not too many computer games. Likes Vampire the Masquerade. The Extreme Actor: Four words: Live Action Role Playing. The Explorer Explorers are borderline obsessive-compulsive types who are driven to find every last Easter Egg in a game. Explorers play RPGs because it's a self contained universe that they can understand. First Character: Decent attributes all around. Probably with a focus on the physical, but he won't totally sacrifice Charisma or Intelligence. Second Character: Hacked to Max in all attributes. Wouldn't want to miss anything. Third Character: Hacked to Max, but with the opposite alignment. Wouldn't want to miss anything .... EEEEEEEEVIL. Combat: Sure! How else could he test out the +3.1419 Widget of Goblin Groin Exploding that the old fishwife had hidden in the secret door in the back of her medicine cabinet? Romances: Yes, but the Explorer plays through romances with a weird scientific detachment. As in: “If I say this ... Viconia sleeps with me and Jaheira cuts off my testicles with a pair of scissors. Hmmm ... interesting.” Other Games Played: Chess. FFVII. The Extreme Explorer: Writes a mean GameFAQs Strategy Guide. The Strategist The Strategist is in it for the tactics. He's the guy that catalogs his potions, buffs every character before combat, and actually enjoys keeping his archers in formation. First Character: Physical attributes first and foremost. However, the Strategist recognizes the value of talking old fishwives out of their +3.1419 Widgets of Goblin Groin Exploding, and so he won't totaly sink Charisma or Intelligence. Second Character: See First Character. Third Character: See Second Character. Combat: Combat is the only reason the Strategist buys these games. Romances: Maybe. If they're short and you get some kind of cool kit out of it. Other Games Played: Any RTS game. Possibly also X-Com or Jagged Alliance. The Extreme Strategist: Also plays Master of Orion 3. The Munchkin said: [It's] not the fighting, but the power which is gained through the fighting. Munchkins are in it to win. While Explorers want to understand the game world, Munchkins want to 0WNZ0R it. First Character: Min/maxed for combat. Possibly has a 4 in Charisma if he knows that a certain NPC will only give up the game’s Uber-Weapon to a character with a 4 or higher Charisma. Second Character: Hacked to Max in all attributes. Third Character: Hacked beyond Max in all attributes. Combat: I AM YOU'RE GOD!!!! HEAR ME ROAR!!!!! YEAH EXPLODDING GOBLIN GRIONS!!!!!!!! Romances: Sometimes. Some Munchkins are only in it for the +19 Flails of Acidic Groinshots and the accompanying giblets, but quite a lot of them are truly pathetic and will download the mod for the Viconia-Jaheira-Aerie three-way. Other Games Played: Diablo II. Often hacked. The Extreme Munchkin: Has an extensive collection of Japanese-style girlfriend sims.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... [Bu mesaj arcane tarafından 26 April 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hiç biri değil muhahahahha Satanist kedi kanı icen bir RPG oyuncusuyum :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Actor ve Explorer karışımıyım Karakter yaratırken actor oynarken ise genelde actor bazen explorer :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Actor ve strategist in karisimiyim diyebilirim.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 strategist actor :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 oyununa bakar... ps. torment oynuyorsam actor falloutta da ole. max cha ve luck herzaman için baldur's gate 2 oyanarken explorera dönüşüyorum nwn ve icewind dale oynarken extreme munchkin bile olabilirim :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 aha sux.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Strategist-Explorer karışımı birşeyim .[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 The Strategist ten bir nebze barındırıyorum, birde burada gözükmeyen The Romantic filan olabilirim. 6 kişilik grubun 4 elemanının(bazen 5) female olduğu düşünülünce. Aerie le bile aşk yaşadık bg2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 %90 actor %10 Explorer[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 o zaman actor sın abi Aerie ye tapanlar actor oluo mesela ben :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 benim fallout karakterim şöyledir: traits: fast shot gifted tag skills: speech steal smallguns str:6 en:5* per:8* agi:8* int:8* cha:6 luck:6 böyleydi galiba *statları yanlış yazmış olabilirim str luck cha hep 6ydı :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 abi ben de taparım aerie ye. (ama bıraktım onu haerdalise. sırf haerdalisin bombaları için. daha bi layık gördüm onu haerdalise. o derece romantik ve fedakarım yani :) ) gel gör ki bg oynarken explorer kesiliyorum. zaten final fantasy 1 bg 2. direk explorer yapıyo adamı...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 actor stratejist[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hepsinden var ama en ağır basanı strategistq[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hmmm bı bakayım falloutu kac kere bıtırdım hatırlamıyorum amaaa her turlu karakterı oynamıstım hatta fantesı amaclı barter bı adamla bıle bıtırmıstım....baldurs u 7 kere bitirdim orda da ayni olay gecerli ama genel olarak actor-strategist dragon diyebiliriz :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ben 1 kere bitirdim ama biliorum demekki olay öyle değilmiş :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hangisini 1 kere bitirdin ve neyi biliyon onu kavrayamadim ben :) zaten karizma amacli solemedim bunu ben genelde bi oyunu 1 kere bitirmem hastalik tarzi bi seydir bende ..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bazi classlar warki o yukardaki hicbirine uymuyo :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 falloutları (rpg olanları)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 elime geçen rpg olarak ne varsa o tür oyuncusuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bilgisayar frp oyunlarında emişnim hepiniz strategist munchkinsinizdir. yalan sölemeyin actorum felan diye. zaten şimdiye kadar yapılan hiçbir frp oyununda doğru dürüst actor olamassanız ki. bilgisayarla chat mi yapılır?[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ben actor / explorer ım İnanmıyorsanız Sam'e sorun dicem ancak kendisi ortalarda yok. Geçen yıl tactics multide trapper köpek hede hödö karakterlerim de munchkin olmadığımın actor/explorer olduğumun en büyük kanıtıdır, oynayanlar hatırlar.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Munchkin ve explorer karışımıyım[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sadece Actor[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar