Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Kızım Miel i görebilirsiniz!

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

çok güzelmiş
phoebe'min küçüklüğü geldi aklıma
aynı o da böyleydi, sırtını dikleştirip oyun da yapar bu şimdi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Az once gittim birsurru oyuncak aldım, bir tane de trımamnma zımbırtısı uzerinde yaylara takılmısh fareler var euheeuh 1 saatir onlarla oynuyor, tıslıyor kızıyor görmelisiniz ya!

Ps: Kim sordu unuttum ama yahır ilk kedim deil.Albümde bundan önce ki iki yafrumun resmi var. Onlar sokak kedileri idiler iki kardeş, ama biri Kız peşine düşerkene öbürü Kan kanserinde öldü =o/[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

Miel ole yürüse ben kalp ten giderim[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

Süper ötesi,ölünesi datlı bir yaratık ya....

Ehe benim böyle bir kedim olsa,2 günde extrem olur çıkar hayvan :-p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 20 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
Kedilerin denge olayların hastayım..
dedemin kedisi 11. katta balkon demirlerinde yürüyodu.oturur izlerdik bizde cambaz misali =)

Bende önceden 2 tane sokak kedisi vardı yavruyken bulmustum balkondan odanın camına atlıyolardı 8. katta

said:
DiaBLeSSe, 20 Temmuz 2004 01:47 tarihinde demiş ki:Mielikki = Unicorn, Doğa tanrıçası Yani benim minik Miel'im de "is gona be as wild as the winds"

Miel = Bal :D[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 21 Temmuz 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
aaa
ayaklarımı kırık onun ne öyle ?

???[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 21 Temmuz 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
aaa
ayaklarımı kırık onun ne öyle ?

henuz buyume evresinde. o civarlarda iken doru durust koşamazlar bile, paytak paytak yürürler. bi iki ay sonra gör sen o bıdıgı.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi

[Bu mesaj karakedi tarafından 21 Temmuz 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o da var scanlim koyarım resmini =o)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Eah, diab şöyle diyeyim.
Boşuna oyuncak alma kediye.
Direkt bayıyor bir süre sonra.
En süperi şudur, makaraya ip bağlarsın kapı kulbuna bağlarsın.
Kedi ömrünü çürütür orda.
Ha birde iç güdü güçlendirici oyunlar var.

Mesela kanepede oturuyorsun diyelim, elini görmeyeceği bir yerde yavaş yavaş kışırdat (sende tırnak bol daha iyi verim alırsın.) direkt man hoplaya zıplaya bakmaya gelirler.

Insanın kedisi meraklı olmasın, priz bağlarken bile sanki çok önemli bir olay oluyormuş gibi gelir bakar koklar ve giderdi.
Hey gidi simba be.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...