Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Merhaba arkadaşlar Hollanda'dan vize aldım 1 ay için 15 gün kalma süresiyle.Şu an süreyi uzatmayı düşünüyorum,çoğu turizm bürosu bunun olmayacağını söylesede,Hollanda Göçmen bürosu ile görüşmem sonucu bunun olabileceğini söylediler.Sadece onara neden uzatmak istediğime dair bir mektup yazmam lazım,sebep bulmama yardımcı olabilirsiniz?3-4 gün için uzatıcamda not:İlerde vizesini uzatmak isteyen arkadaşlar olursa orada,alien police'ne mürcaat ettikten sonra,ind adlı göçmen bürosundan randevu alıp uzatabiliyorlar 90üne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hava şartlarından dolayı yapacaklarımı bu sürede yapamadım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tadı damağımda kaldı filan desen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 okul la ilgili biseyler bul not acıklanmadı filan bu tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 göçmen bürosuyla ne alakası var? turist vizesi değil mi sendeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Cebime uygun uçak bulamadım de. Bilmem nereye gidip treni-uçağı kaçırdım programım aksadı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 paspatur said: göçmen bürosuyla ne alakası var? turist vizesi değil mi sendeki? şöyle abi,turist vizeside olsa herhangi vizede olsa,oturma izinide olsa orası ilgeniyormuş.Olay şöyle gelişiyor: sen ülkeye giriş yaptın,polise bildiriyorsun bak geldim burada kalıyorum diye,adamlar sana sticker veriyor tamam gördük bu kadar kalacak diye,sonra sen bu göçmen bürosunu arayıp randevu alıyorsun,paran olduğunu,sigortanda olduğunu gösteriyorsun ve iyi bir sebep verip vizeni 90güne kadar sanırım 25 euro'ya uzatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 xaty said: Cebime uygun uçak bulamadım de. Bilmem nereye gidip treni-uçağı kaçırdım programım aksadı da olur. aslında 10 numara bahane burada hep kullanıyorum trafik vardı vs diyede orada yapamam bunu çünkü vizen bitmeden önce başvuru yapacağım için olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 burada okumayı dusunuyorum şu universiteyle görüşme ayarladım ama randevu tarıhını ılerıye verdıler tarzı bısey sallasan yer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Vizen bitmeden önce yapacaksın da sonuçta oraya bazı işleri görmek için gittin. Amsterdam'dan Bruksel'e, oradan Paris'e geçerken Bruksel'den Paris'e treni kaçırdın, 2 gün orda kalman gerekti. Paris'teki işleri halledemedin o yüzden. Şu an Amsterdamdasın ama Paris'e gidip işlerini bitirmen gerekiyor. Bu yüzden vize istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 xaty said: Vizen bitmeden önce yapacaksın da sonuçta oraya bazı işleri görmek için gittin. Amsterdam'dan Bruksel'e, oradan Paris'e geçerken Bruksel'den Paris'e treni kaçırdın, 2 gün orda kalman gerekti. Paris'teki işleri halledemedin o yüzden. Şu an Amsterdamdasın ama Paris'e gidip işlerini bitirmen gerekiyor. Bu yüzden vize istiyorsun. hehe sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 türk doktor bul hemen rapor çaksın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 neden uzatacagını bilmiyo musun abi? yaz iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 toggie said: neden uzatacagını bilmiyo musun abi? yaz iste? abi keyfimden uzatıcam hani askere gitmeden biraz daha eğlence falan kalıyım diye uzatıyorum,normalde daha az kalacaktım ama peder bey güzellik yaptı da :) ondna bunu yazarsam sanırım uzatmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ulkem beni dagda kurtlerle savsmaya yollayacak, siginma hakki istiyorum yaz, vatandas bile olursun shdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Burdaki bilmem neyim öldü de cenazesine kalmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yalan soylersen daha beter basına bela acarsın. tatilimi uzatmak istiyorum de ne var ki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 toggie said: yalan soylersen daha beter basına bela acarsın. tatilimi uzatmak istiyorum de ne var ki bunda? ya işte malasef o konuda biraz zorluk yaratıyorlar ki aslında yalan söylemiyor olucam hakkaten birkaç üniversite ile görüşmekte istiyorum yinede sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 valla bak sana su kadarını soyliyim. babam guzellik yaptı dedigine gore hesabında para var. eger hesabında para varsa vize icin diger gereklilikleri nerdeyse gozardı ederek sana vizeni veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ben çok sevdim sizi az daha kalayım de.Samimi ol içten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bul bi yakışıklı evlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yalan soylersen ve arastirirlarsa problem cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Arkadaşlar vizeyi uzattım hemde çok rahat oldu yine de yardımlarınız için teşekür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ülkemde cigara yasak ne güzel ülke lan burası bırakın bi kaç fırt daha çekiym de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar