Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vizeyi uzatmak için sebep lazım:)

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar Hollanda'dan vize aldım 1 ay için 15 gün kalma süresiyle.Şu an süreyi uzatmayı düşünüyorum,çoğu turizm bürosu bunun olmayacağını söylesede,Hollanda Göçmen bürosu ile görüşmem sonucu bunun olabileceğini söylediler.Sadece onara neden uzatmak istediğime dair bir mektup yazmam lazım,sebep bulmama yardımcı olabilirsiniz?3-4 gün için uzatıcamda

not:İlerde vizesini uzatmak isteyen arkadaşlar olursa orada,alien police'ne mürcaat ettikten sonra,ind adlı göçmen bürosundan randevu alıp uzatabiliyorlar 90üne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

göçmen bürosuyla ne alakası var?
turist vizesi değil mi sendeki?

şöyle abi,turist vizeside olsa herhangi vizede olsa,oturma izinide olsa orası ilgeniyormuş.Olay şöyle gelişiyor: sen ülkeye giriş yaptın,polise bildiriyorsun bak geldim burada kalıyorum diye,adamlar sana sticker veriyor tamam gördük bu kadar kalacak diye,sonra sen bu göçmen bürosunu arayıp randevu alıyorsun,paran olduğunu,sigortanda olduğunu gösteriyorsun ve iyi bir sebep verip vizeni 90güne kadar sanırım 25 euro'ya uzatıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Cebime uygun uçak bulamadım de.

Bilmem nereye gidip treni-uçağı kaçırdım programım aksadı da olur.

aslında 10 numara bahane burada hep kullanıyorum trafik vardı vs diyede orada yapamam bunu çünkü vizen bitmeden önce başvuru yapacağım için olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Vizen bitmeden önce yapacaksın da sonuçta oraya bazı işleri görmek için gittin. Amsterdam'dan Bruksel'e, oradan Paris'e geçerken Bruksel'den Paris'e treni kaçırdın, 2 gün orda kalman gerekti. Paris'teki işleri halledemedin o yüzden. Şu an Amsterdamdasın ama Paris'e gidip işlerini bitirmen gerekiyor. Bu yüzden vize istiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Vizen bitmeden önce yapacaksın da sonuçta oraya bazı işleri görmek için gittin. Amsterdam'dan Bruksel'e, oradan Paris'e geçerken Bruksel'den Paris'e treni kaçırdın, 2 gün orda kalman gerekti. Paris'teki işleri halledemedin o yüzden. Şu an Amsterdamdasın ama Paris'e gidip işlerini bitirmen gerekiyor. Bu yüzden vize istiyorsun.

hehe sağolasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

yalan soylersen daha beter basına bela acarsın. tatilimi uzatmak istiyorum de ne var ki bunda?

ya işte malasef o konuda biraz zorluk yaratıyorlar ki aslında yalan söylemiyor olucam hakkaten birkaç üniversite ile görüşmekte istiyorum yinede sağolasın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...