_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Merhaba,kykdan öğrenim kredisi aldım bu sene senet falan da imzaladım ama çevremdeki insanlar geri ödeme konusunda beni epey korkuttu.Şu an krediyi iptal etmek istiyorum bu mümkün mü?Mümkünse nasıl iptal ettirebilirim?Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne gibi korkuttularki geri ödeme konusunda bende aldım zamanında ama ödemedim haha ödiycem ama söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Eskiden alınan krediler takip edilmiyormuş benim bir sürü tanıdığım da ödemedi ama son 4 yıldır falan takip ediliyor epey.Senet imzaladım işte.Geri ödemesi kastırıyor dediler ayrıca ailemden aldığım paranın yettiğini ve açgözlülük yaptığımın farkına vardım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bizde açgözlülük yaptıydık işte ben 5 sene önce aldım takip edilmiyodur inşallah amin dinimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gerek yok ya. devlete girince kendileri taksit taksit kesiyo zaten. bi de beyaz eşyaya endeksli fiyatlar, resesyona girdik bi 5 sene daha çıkmayız resesyondan, fiyatlar artmaz. gönül rahatlıyla devam edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Tahminen 3 ayda bir 800 lira falan ödeyeceğim,iptal ettirmeye kesin kararlıyım mail falan da attım kyk ya ama yanıt gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geri ödeme hedesine ilk yakalanan nesildenim, aldığım kredinin 2 katından fazla ödeme yaptım desem yeridir. 3 ayda bir 730 lira öğrenim kredisi ödemem vardı, harç kredisi için ne kadar ödendi onu bilmiyorum bile. Mezun olduktan sonra 2 sene içerisinde düzenli bir gelirin olacaksa al, yoksa alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar