DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 LvL 22 scavanger Lvl 33 Dark Elf - Assassin Full manti set Mainguache (1,5m) Long Str Bow. (1,5m) 100-200k gibi bi para da kendi icinde olmasi lazim. İlgilenen arkadaş varsa icq 402018 msn [email protected] mail [email protected] Bir sabah kalktigimda son 13 yılımın bilgisayar başında gectiğini fark ettim bunu noktalamak istiyorum artik. Herkese saygılar sevgiler[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bilgisayardan kaçamazsın ayrıca ne oyunu olduğunu bile yazmamışsın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ayni sabah bot programinin parali olmasininda yardimi olmusmudur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bot un crack li versiyonu çıktı denedim çalışıyor sadece 2-3 versiyon eskisi.. =) Ayrıca arkadaşın sattığı karakterlerin ait olduğu oyun Lineage 2[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 botdan faln değil be abi cok sıkıldım yahu.. bazen oturup pişman oluyorum kac yilimi gereksiz olaylara verdim gitti bu chari saticam ucuzdan bilmiyorum sonra para toplayip gidip köpek flan alicam ders calişcam bilmiyorum bu işler beni bozmaya başladi artik fdas[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lol. Adam hayatın anlamını kavradı nerdeyse =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yas kacti abisenin uni sinavi falan varsa hic dusunme birak ama yok zaten universiteeyim diyosan yazdandir:) havalardan oluyo kısın ozlersingene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok yahu sıkıldım bilgisayardan yaş 19 henuz uni yok. para lazim bide.. 100 dolar kafi :P[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 60 dolara veriyorum yok mu alan[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar