cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben gelecektim de çok fena hasta olduğum için gelemicem 1 hafta daha istirahat etmem lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nasil bir hastalik abi o 1 hafta daha istirat gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 teşekkür ederim öncelikle abi şimdi şöyle ortakulak iltihabı ile başladı, tam o iyileşirken grip oldum şimdi de bronşit olmuşum 2 haftadır fln öksürüyorum, sürekli hırıltılı nefes alıyorum falan öksürmekten karnım ağrıyor artık doktor en az p.tesiye kadar dinlen dedi, yatarsan daha iyi olur dedi öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 c.tesi sabah ehliyet sınavım var onçün cuma olursa gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Arda'ya hitap şekillerimi çorlamayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 pogodi said: Mortis said: cuma olabilir sen eşşeksin bildiğin cuma saffetle çıkıcam zaten ben de yıldönümü yemeğine AHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAA. Şu postu görmeden ölseydim bir gözüm açık gitmiş olacakım. ahahahahhaha cansın. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar