kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hafta içi buluşalım bi dediydik. şimdi abso çarşamba gidicem ankaraya diyo haftaya gelicem diyo. emrede 1 hafta kalıcam diyo. bu hafta hangi gün yapılır bu buluşma kime dediysek uyar falan dedi tabi bu lan party gibi değil satış çok olurda bi nabız yoklayalım.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haftasonuna yakın olmasını tercih ederim, perşembe gibi mesela; ama yine de garanti vermeyeyim çünkü dönüş sıkıntılarım var ve ertesi gün işe gitmem gerekiyor.
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de gelebilirim buluşmaya tarih, zaman ve mekan uygun olursa
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çarşamba sonrası enfes olur.. hoş çarşamba da olur lan.. oaliblitesi var.. yok lan perşembe cuma olsun ehe
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bu cuma (12'si) ya da cumartesi (13'ü) olmasın da ne zaman olursa olsun gelirim.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: haftasonuna yakın olmasını tercih ederim, perşembe gibi mesela; ama yine de garanti vermeyeyim çünkü dönüş sıkıntılarım var ve ertesi gün işe gitmem gerekiyor. Evet Perşembe süper.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Cuma kötü. çarşamba daha güzel, perşembe de fena değil.
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mortis said: cuma olabilir sen eşşeksin bildiğin cuma saffetle çıkıcam zaten ben de yıldönümü yemeğine
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 pogodi said: Mortis said: cuma olabilir sen eşşeksin bildiğin cuma saffetle çıkıcam zaten ben de yıldönümü yemeğine YOU JUST GOT PWNED.
Öne çıkan mesajlar