Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkadaşlar bildiğiniz güzel modüller var mı? Kaliteli hikayesi ve uzun oynama süresi içeren? Zengin FR lore'uda istediğim özellikler arasında :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 pek fr modu tavsiye edemicem ama conan chronicles modları var çok güzeldir, birde adam miller diye bir adamın yapmış olduğu bir dizi mod var çok güzel hikayeleri var ama hack'n slash'i azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 linkleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 adam miller's dark waters Conan 1-2-3 Kaedrin's PrC Pack prestij sınıf modu her türlü moda çalışıyor nw vault hall of fame kısmı nwn1-2 için yararlı bir ton mazema var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Prestij classlar çok çok iyi oldu çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aa conan mı varmış? şahane şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2ModulesEnglish.Detail&id=92 bu benim hayli zevk alarak oynadığım kısa bi mod, çok değişik bişi tavsiye ederim =) ayrıca planescape modu çıkmış, akşam deniyim güzele benziyor http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2ModulesEnglish.Detail&id=408 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Motb'a başlayacam ama karakterim biraz fazla ezik kaldı sanırım ya anlamadım :D Biraz minimum power play maximum keyif tarzı oynadığım için ama biraz kuvvet lazım. ne yöne gideyim burdan sonra sizce? 11 ranger (two weapon takılıyorum) 1 bard 5 harper agent 2 neverwinter nine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bard varsa gidip su dragon özelligi almanı saglayan classtan bir kac level alsaydın iyi olurdu. birde minin pp maximum zevk iyide senin classlarda çok saçmalamış, bi warrior prestige class 1 stealh prestige class 1 level bard ondan sonra nwn2 de range olarak melee den daha başarılı olan 11 level ranged. sen classları kötü almışın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 evet bard almam tam saçmalık oldu zaten onu niye aldım bende bilemiyorum şuan düşününce :D harper agent da inanılmaz gereksiz oldu ama çok sevdiğimden aldım onuda :D neverwinter nine da dedim bare bu kadar çile çektik king nasher bey bir çayınızı içelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mesela bak 1 bard/sorc 9/10 red dragon disciple 19 arcane ranger powerplay e kayan ama rp ye uygun bir char sana mesela. ama mesela seyelr var 1 sorc 9/10 dragondisciple kalanlara monk veren hayvanlar var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sacred fist/monk falan dayarsan güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eski karakterimle motb de level atladım ama sadece level sahibi olduğum classlar çıktı. npcler level atlayınca çıktığı gibi... bu normal mi benim oyunda bir mallık mı var? yoksa eski karaterle devamlarda mı böle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 3 expansion + oyunu yukledim en son patch'i yaptim guzel texture, item packleri karakter portleri grafikleri daha da guzellestirecek bisiler ariyorum vault'a baktim da fazla karisik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar