Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 arkadaşlar bi vakıf üniversitesinde okuyorum,sınavlarımıza itiraz hakkımız var,peki bu hakkımızı yerine getirdik itraz ettik ancak sonuç değişmedi,hiç bi okulda bizim okul dahil sorasıyla ilgili bi prosedür yok. direk olarak idari mahkemeye dava mı açmak gerekiyo veya başka bi prosedür var mı ? yök'ün sitesinde bile bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 itiraz ettigin zaman kime itiraz ettin? ne gerekceyle ettin? hoca tekrar bakti, itirazin da haksizsin mi dedi ve sen hala hakli oldugunu mu dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tekrar itiraz ediyorsun, bu sefer hoca değil kurul inceliyor kağıdını. kuruldan da farklı bir karar çıkmazsa başka bir hakkın yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 itraz etmedim,şimdi 7 iş günü içerisinde itiraz hakkım var,maddi hata varsa düzeltiyolar,ama kardeşim ben katii suretle sınavımın bu şekilde olcağını düşünmüorum diyelim. soraki prosedürü soruyorum. 2.itirazda kurul inceliyosa bizim okulda bahçeşehirdeyim ben,göremedim bunu yönetmelikte falan,kaldı ki idari mahkemeye dava açmak gibi bi hakkın her zaman var da mahkemeye gitmeden okulda ne kadar çözülebiliyor onu sormaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 itirazı ne şekilde yaptın?maddi hata tarzı bi itiraz yaptıysan sadece kağıdın yeniden açılıp sorulardan aldığın puanlar tekrar toplanıyor. yeniden değerlendirilmesi tarzı bir şey okula başvuruyla oluyor mu bilmiyorum ama mahkeme kararıyla ilgili dersten 3-5 öğr.görevlisi atanıyor, kağıdın onlar tarafından yeniden değerlendiriliyor hocanın cevap anahtarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zaten maddi hata varsa diye yazıyo yönetmelikte,anladığım kadarıyla kağıdın bidaha okunması için dirke mahkeme devreye giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim bildiğim kadarıyla öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar