whoewer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 star wars un 1,2,3,4,5,6 film seti arıyorum aynı zamanda maket olsun kitap olsun da ilgileniyorum bana ozelden veya burdan ulasabilirsiniz fiyat konusunda da sorun cıkmaz sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 film seti derken böle kutulu falan mı bişi arıyosun yoksa normal dvd lere çekilmiş olarak mı? bir de maket kitap falan demişsin de ne tarz kitap arıyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ah burak abi ah vente cagrırım gelmessin beni tanımazsın :P abi sen bulursun bana bi jedi maketi darth vaderın filmleri buldum bugun gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yoksa sith'in mi demeliydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 film seti toplamda 30tl. görüntüler iyi.orijinal değil. ilgilenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 6 sının beraber oldugu box set yok zaten bıldıgım bende 4 5 6 box var ama satmayı dusunmuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 d&r'da süper action figure'ler vardı, kimse almayınca geri gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende bole birsuru figur var orjinal, bri ara koayrim reismleri azaltmam lazim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 viktor sen gene bir garaj satışına başla bence :) sinan yarın akşam gelirim vente konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dingaer said: viktor sen gene bir garaj satışına başla bence :) harbi sunu yapiyim usenmessem, canim figurler kutu kutu yatiyor balkonda koyucak yer bulamadigimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bella said: film seti toplamda 30tl. görüntüler iyi.orijinal değil. ilgilenir misin? korsxana nayıur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 korsana ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 han solo'nun maceralarını satayım sana 30 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 LOL beyler figurler falan varsa igileniyorum yoksa nayır star wars hakkında olcak onun dısında hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 whoewer said: LOL beyler figurler falan varsa igileniyorum yoksa nayır star wars hakkında olcak onun dısında hayır han solo yüzüklerin efendisinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hayır degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben han solo hakkında birsey demedim ki LoL die icimden geldi yazdımXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barbu said: Bella said: film seti toplamda 30tl. görüntüler iyi.orijinal değil. ilgilenir misin? korsxana nayıur işte ya nasıl yetiştirmişim. sevgili kullanıcım benim yerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dur bellayıda banlayımda bölümden korsan satmak neymiş anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ucan moderator ! her yerde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Farinal said: han solo'nun maceralarını satayım sana 30 lira Fırıncının kızının maceraları gibi yazmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 serinin adı o hacı ne diye yazayım daha cool bi hava vereyim mi millenium falcon ile 1001 parsec mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar