Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 1.0'da nasıl account acabilirim.Birde 55 i scriptleri gecelerimi 1.0 da?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 55i scriptleri geçmez ve 1.0'da 99 serisinin scriptleri geçerli...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 peki account nasıl acabilirm ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 biraz araştırırsan daha önce verilmişti cevabı...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 aramada yaptım ama accla ilgili hic bir topic cıkmadı..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 konsoldan açılmıyor account açmak için sphereaccu.scp içine yazıp save atacaksın başka yolu yok[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 peki tam olarak ne yazcam sphereaccuya 55ideki gibimi ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet 55i deki gibi[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Acaip yaw 1.0 konsola save yazınca save atmıyor. :P[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 String ile birlikte hemen hemen komutlardada degisiklikler yapıldı. Console a ? yazarsaniz komutlari gorebilirsiniz yadaben gosteriyim :) Press '?' for console commands Available Commands: # = Immediate Save world <<< Save almak icin A = Accounts file update B message = Broadcast a message C = Clients List (0) D = Dump a list of logged ip's G = Garbage collection H = Hear all that is said (OFF) I = Information L = Toggle log file (OPEN) P = Profile Info (ON) R = Resync Pause S = Secure mode toggle (ON) V = Verbose Mode (ON) X = immediate exit of the server[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Admin] [email protected] PASSWORD=asdas PLEVEL=7 sphereaccu'ya bunu yazdım server acık degildi sonra server actım save attım acılmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hayir yanlis yapmisin 1- Sphereacct.scp dosyasına yazacaksın kaydedip kapatacaksın server aciksa save alacaksin yada console "A" yazip account dosyalarini guncellemen yeterli 2- 1.0 da Plevel 7 yok diye biliyorum 7 dene olmazsa 6 yap[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 24 Temmuz 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 accounts/ klasorunu icinde iki dosya bulunur bunlar Sphereacct.scp ve sphereaccu.scp dir. Sphereacct.scp yi acip icine [Envy] Password=12345 PLevel=6 Seklinde yaz ( EOF dan once ) sonra kaydedip kapat. Serverini ac , zaten açık ise console u aç "# ( alt gr +3 )" karakterini yazıp enterla orda "world save ....." diye bir yazı cıkıp kaydeder.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Administrator] PasswordMD5=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e PLevel=Admin PrivFlag_GMPageHear=1 FirstConnectDate="2004/02/29 03:56:20" LastIP="127.0.0.1"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuor ama saolun genede beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 iii dinleyiniz account açma add accountadı sifre account hedelerini deiştirme findaccount(accountadı).password=hodo password gibi her türlü plevel vs propertyi değiştirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bakın aynen sole yaptım add owner 33 findaccount owner password=33 findaccount owner plevel=7 sonra save olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 add owner 33 dedin owner created demiş olması lazım ardından save at mutlak surette açılmış olması gerekir findaccount(owner).plevel=7 yazcaksın sonra yine save at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 owner created dedide gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olamaz bişileri yanlış yapıosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Larethian bi tutorial yazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 24 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Kac kere denedim ama olmadı sadece owner created diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yardım edebilecek kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere V. 1.0 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 peki account nasıl acabilirm ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 biraz araştırırsan daha önce verilmişti cevabı...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 aramada yaptım ama accla ilgili hic bir topic cıkmadı..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 konsoldan açılmıyor account açmak için sphereaccu.scp içine yazıp save atacaksın başka yolu yok[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 peki tam olarak ne yazcam sphereaccuya 55ideki gibimi ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet 55i deki gibi[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Acaip yaw 1.0 konsola save yazınca save atmıyor. :P[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 String ile birlikte hemen hemen komutlardada degisiklikler yapıldı. Console a ? yazarsaniz komutlari gorebilirsiniz yadaben gosteriyim :) Press '?' for console commands Available Commands: # = Immediate Save world <<< Save almak icin A = Accounts file update B message = Broadcast a message C = Clients List (0) D = Dump a list of logged ip's G = Garbage collection H = Hear all that is said (OFF) I = Information L = Toggle log file (OPEN) P = Profile Info (ON) R = Resync Pause S = Secure mode toggle (ON) V = Verbose Mode (ON) X = immediate exit of the server[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Admin] [email protected] PASSWORD=asdas PLEVEL=7 sphereaccu'ya bunu yazdım server acık degildi sonra server actım save attım acılmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hayir yanlis yapmisin 1- Sphereacct.scp dosyasına yazacaksın kaydedip kapatacaksın server aciksa save alacaksin yada console "A" yazip account dosyalarini guncellemen yeterli 2- 1.0 da Plevel 7 yok diye biliyorum 7 dene olmazsa 6 yap[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 24 Temmuz 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 accounts/ klasorunu icinde iki dosya bulunur bunlar Sphereacct.scp ve sphereaccu.scp dir. Sphereacct.scp yi acip icine [Envy] Password=12345 PLevel=6 Seklinde yaz ( EOF dan once ) sonra kaydedip kapat. Serverini ac , zaten açık ise console u aç "# ( alt gr +3 )" karakterini yazıp enterla orda "world save ....." diye bir yazı cıkıp kaydeder.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Administrator] PasswordMD5=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e PLevel=Admin PrivFlag_GMPageHear=1 FirstConnectDate="2004/02/29 03:56:20" LastIP="127.0.0.1"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuor ama saolun genede beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 iii dinleyiniz account açma add accountadı sifre account hedelerini deiştirme findaccount(accountadı).password=hodo password gibi her türlü plevel vs propertyi değiştirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bakın aynen sole yaptım add owner 33 findaccount owner password=33 findaccount owner plevel=7 sonra save olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 add owner 33 dedin owner created demiş olması lazım ardından save at mutlak surette açılmış olması gerekir findaccount(owner).plevel=7 yazcaksın sonra yine save at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 owner created dedide gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olamaz bişileri yanlış yapıosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Larethian bi tutorial yazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 24 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Kac kere denedim ama olmadı sadece owner created diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yardım edebilecek kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere V. 1.0 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 aramada yaptım ama accla ilgili hic bir topic cıkmadı..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 konsoldan açılmıyor account açmak için sphereaccu.scp içine yazıp save atacaksın başka yolu yok[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 peki tam olarak ne yazcam sphereaccuya 55ideki gibimi ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet 55i deki gibi[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Acaip yaw 1.0 konsola save yazınca save atmıyor. :P[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 String ile birlikte hemen hemen komutlardada degisiklikler yapıldı. Console a ? yazarsaniz komutlari gorebilirsiniz yadaben gosteriyim :) Press '?' for console commands Available Commands: # = Immediate Save world <<< Save almak icin A = Accounts file update B message = Broadcast a message C = Clients List (0) D = Dump a list of logged ip's G = Garbage collection H = Hear all that is said (OFF) I = Information L = Toggle log file (OPEN) P = Profile Info (ON) R = Resync Pause S = Secure mode toggle (ON) V = Verbose Mode (ON) X = immediate exit of the server[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Admin] [email protected] PASSWORD=asdas PLEVEL=7 sphereaccu'ya bunu yazdım server acık degildi sonra server actım save attım acılmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hayir yanlis yapmisin 1- Sphereacct.scp dosyasına yazacaksın kaydedip kapatacaksın server aciksa save alacaksin yada console "A" yazip account dosyalarini guncellemen yeterli 2- 1.0 da Plevel 7 yok diye biliyorum 7 dene olmazsa 6 yap[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 24 Temmuz 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 accounts/ klasorunu icinde iki dosya bulunur bunlar Sphereacct.scp ve sphereaccu.scp dir. Sphereacct.scp yi acip icine [Envy] Password=12345 PLevel=6 Seklinde yaz ( EOF dan once ) sonra kaydedip kapat. Serverini ac , zaten açık ise console u aç "# ( alt gr +3 )" karakterini yazıp enterla orda "world save ....." diye bir yazı cıkıp kaydeder.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 [Administrator] PasswordMD5=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e PLevel=Admin PrivFlag_GMPageHear=1 FirstConnectDate="2004/02/29 03:56:20" LastIP="127.0.0.1"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olmuor ama saolun genede beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 iii dinleyiniz account açma add accountadı sifre account hedelerini deiştirme findaccount(accountadı).password=hodo password gibi her türlü plevel vs propertyi değiştirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bakın aynen sole yaptım add owner 33 findaccount owner password=33 findaccount owner plevel=7 sonra save olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 add owner 33 dedin owner created demiş olması lazım ardından save at mutlak surette açılmış olması gerekir findaccount(owner).plevel=7 yazcaksın sonra yine save at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 owner created dedide gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olamaz bişileri yanlış yapıosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Larethian bi tutorial yazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 24 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Kac kere denedim ama olmadı sadece owner created diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yardım edebilecek kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar