Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Daha önceki versiyonlarına nazaran biraz daha iyide olsa hala takılarak oynanıyo hatta sürekli oyundan atıyo ızdırap oldu. internetim 2mbt 4 yada 8 yapsam acaba daha da düzelirmi yoksa problem onlardan mı kaynaklanıyo ? yada daha az takılarak oynamayı çözen bi arkadaş varmıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 internetle alakalı oldugunu sanmıyorum pek.bu yuzden fifa tercih ediliyor.konami serverlarındna kaynaklı birşey olsa gerek. ayrıca pesteki penaltı vuruşları nedir öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 pes te penaltılarda 5 te 5 yapana.yada 2 den fazla penaltı kurtarana hediye varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok kötü abi.nasıl böyle birşey yapar konami.gol atan kazanır direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Geçen gün aralıksız 1.5 saat falan penaltı çalıştım artık her vurduğum giriodu gaza geldim netten turnuvaya katıldım 1 bitane bile atamadım ya çıldırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Valla ispanyollarla hiç takılmadan yapıyorum mesela fransızlarla yaparken çok takılıyor , karşındakinin bağlantısıylada alakalı gibi , veya bizim hatların yurt dışı çıkışlarıyla ilgilide olabilir , internetin hızını yükseltmen birşeyi değiştirmez bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bende Fransızlarla oynarken takılmadan oynuyorum ama ispanyollarla oynanmıo çıldırıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar