Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben şuan ünide okuyorum. ama aynı zamanda açık öğretimden de bir okul bitirmek istiyorum. böyle bir şey mümkün mü aynı anda? birde açık öğretim puanları bölümleri vs. nedir nereden bilgi alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mümkün diye biliyom. bizim sınıfta vardı yanılmıyosam böyle yapan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet mümkün o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mümkünlü ama puan olayını falan bilmiyorum girsene açık öğretimin sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 puan falan yok, istediğine giriyosun. ayrıntılı bilgi aöf sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saolun kankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bella said: evet mümkün o benim. eet lan düşününce bi taneside sensin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de yapıcam bunu sosyoloji mi şaapayım ui mi yapayım diye düşünüyorum =p ui iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kız arkadaşım yapıyo o işi endüstri müh + işletme açıköğretim üni hazırlıktayken açıkogretim 1. sınıftaymış orda geçtiği dandik derslerden üni 1 de muaf falan olmuş şukela gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 alınan işletme iktisat hukuk vs. derslerini saydıramıyosunuz ama yök'ün t.dili, ink.tarihi gibi derslerini saydırıp muaf olabiliyonuz evet ha yalnız fistanın kızarkadaşı tam tersini yaptırmış ben düzgün okumamışım. şukelaymış hakkaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dandik ders dediğim işte t.dili, inkilap tarihi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 iyiymiş o. bu arada kayıtlar ne zaman yapılıyor biliyor musunuz sitesinde anca geçmiş tarihleri yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eylül ekim falandır vakti gelince sorarsın bakarsın gene şimdi söyleseler unutursun zaten dfs ne okucan sen açıktan? normalde siyaset&ui okuyodun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dilekçe yazıyorsun giriyorsun ilk 2 sene birçok dersten muaf oluyorsun. bende iktisat okuyorum son senem çokta tırt zaten 2 tane kitap alıyorsun yardımcı aynı sorular çıkıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 acaba it ve benzeri bölümlerde okuyup,aynı anda açık öğretimde okuyup (iktisat,işletme gibi) sonra askerde diploma olarak sadece açık öğretimi gösterip kısa dönem şansını garantileme durumu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İİBF'den uzun dönem çok zor çıkıyor zaten. Özellikle uğraşmazsan uzun dönem almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yav said: eylül ekim falandır vakti gelince sorarsın bakarsın gene şimdi söyleseler unutursun zaten dfs ne okucan sen açıktan? normalde siyaset&ui okuyodun di mi? evet nerden bildin :D kamu yönetimi olabilir bilmiyorum aklıma esti öyle bir sorayım dedim ya kesin karar vermiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar