Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bi türlü hatırlayamadım Vampire Hunter D'nin adı neydi uzun adı¿[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Dirunghananasampantamoorthy aciklaniyomuydu ki filmde hic?[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 veya Dampire. Ikisi de arada kullaniliyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Tam adını söylemiyorlar ama dunpile yarı vampir yarı insan melezlere verilen genel bir ad sanırsam.[signature][hline]paticik.grambr.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan canımı çektirdiniz.. açıcam bi daha izliycem şu haltı.. önce büyük bi bardağa kahve doldurayım ben...[signature][hline]iyi kötü çirkin
neter Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 "Vampire Hunter D: Bloodlust" bunu soruo sanırım ..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 filmin girişinde şöyle yazıyor: "He is a Dunpeal-a half human, half vampire."[signature][hline]iyi kötü çirkin
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 peki bu anime serisini mrc nerde bulurum bayaaa met ettilerde[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hmm bazı yerlerde satıyorlardır. ya da internette kazaa, bittorent felan filan...[signature][hline]iyi kötü çirkin
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Dunpeal melez demek onu demiyorum. Ayrıca iki manga hunter d ve ilkinde adını söylüyordu, kısaca d diyorlar diye ekliyodu sonuna da ama bi türlü hatırlayamadım çevremdekilerde yok, makinada formatı yedi(afiyet olsun) anlıyacağınız öğrenemiyorum bi türlü ve kaç gündür aklımda deli oldum hatırlamam lazım...[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi pilot değil ki bu mike "d" hebel falan olsun, dunpeal'in kısaltması olarak d işte; ben bir kere bile duymadım öle donald falan dendiini :P yok abi isim misim, ki zaten olsa karizma daalır amcanın ... biir ismi sorunca ne diecek ? donald, aka d falan mı ? :P
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Alla alla harbi var gibi hatırlıorum ilk filmde söyleniodu sanki. Neyse en iyisi filmi bulmaya çalışmak.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 D işte:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 d , dunpeal demek ... dunpeal ise "insan bir anneden ve vampir bir babadan doğanlara verilen ad"... link dampyr ise sergi bonelli' nin yarattığı HARLAN DRAKA adlı karakterin diğer adı ( ki aynı zamanda çizgi romanın da adı ) link[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Öne çıkan mesajlar