Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter D'nin adı neydi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi türlü hatırlayamadım Vampire Hunter D'nin adı neydi uzun adı¿[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
veya Dampire. Ikisi de arada kullaniliyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
ulan canımı çektirdiniz..
açıcam bi daha izliycem şu haltı..
önce büyük bi bardağa kahve doldurayım ben...[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
peki bu anime serisini mrc nerde bulurum bayaaa met ettilerde[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
Dunpeal melez demek onu demiyorum. Ayrıca iki manga hunter d ve ilkinde adını söylüyordu, kısaca d diyorlar diye ekliyodu sonuna da ama bi türlü hatırlayamadım çevremdekilerde yok, makinada formatı yedi(afiyet olsun) anlıyacağınız öğrenemiyorum bi türlü ve kaç gündür aklımda deli oldum hatırlamam lazım...[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
abi pilot değil ki bu mike "d" hebel falan olsun, dunpeal'in kısaltması olarak d işte; ben bir kere bile duymadım öle donald falan dendiini :P

yok abi isim misim, ki zaten olsa karizma daalır amcanın ... biir ismi sorunca ne diecek ? donald, aka d falan mı ? :P
Mesaj tarihi:
Alla alla harbi var gibi hatırlıorum ilk filmde söyleniodu sanki. Neyse en iyisi filmi bulmaya çalışmak.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
  • Yeni Oluştur...