sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Doğa belgesellerine hastayımdır. Ama bu kadar güzelini izlememiş olabilirim bugüne kadar. 2 bölümünü izledim henüz ama muhteşem. 10 bölümlük bir belgesel. Hayvanlar aleminden çok özel olan şeyleri gösteriyorlar. Mesela örs-çekiç kullanan maymun Bir böcekten kaçmak için ağaçtan aşağı atlayıp elleriyle havada başka bir dala tutunan kurbağa vs gibi. İnanılmaz güzel şeyler var. Tavsiye etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 açıldı hacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 life diye arama yapınca çıkmadı nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yahu bu son bakımdan sonra aramada son birkaç ay patladı, son aylardaki yazılanlarda arama yapamıyoruz. sende hata yok yani, ama açılmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,4596742 bende aradim bbc, life, hatta vizyona attigim tum mesajlar seklinde ama yinede ulasamadim. arama da bi problem oldugu asikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rapidden çektim ilk 2 bölümünü,bayılırım böyle belgesellere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hmm bizde çekebiliyor muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok çok fena valla 7 bölüm izledim son 3 bölüm kaldı. kıyamıyorum valla bitecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi çok iyi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar