sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Doğa belgesellerine hastayımdır. Ama bu kadar güzelini izlememiş olabilirim bugüne kadar. 2 bölümünü izledim henüz ama muhteşem. 10 bölümlük bir belgesel. Hayvanlar aleminden çok özel olan şeyleri gösteriyorlar. Mesela örs-çekiç kullanan maymun Bir böcekten kaçmak için ağaçtan aşağı atlayıp elleriyle havada başka bir dala tutunan kurbağa vs gibi. İnanılmaz güzel şeyler var. Tavsiye etmekteyim.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 life diye arama yapınca çıkmadı nerede var?
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yahu bu son bakımdan sonra aramada son birkaç ay patladı, son aylardaki yazılanlarda arama yapamıyoruz. sende hata yok yani, ama açılmıştı...
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,4596742 bende aradim bbc, life, hatta vizyona attigim tum mesajlar seklinde ama yinede ulasamadim. arama da bi problem oldugu asikar.
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rapidden çektim ilk 2 bölümünü,bayılırım böyle belgesellere :)
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok çok fena valla 7 bölüm izledim son 3 bölüm kaldı. kıyamıyorum valla bitecek diye.
Öne çıkan mesajlar