Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Arkadaşlar masa üstü mü burasi mi diye çok düşündüm burda karar kildim. Bunlar tamamen amatör çizimlerim. Daha doğrusu ilk denemelerim. Dolayısıyla çok kötüler. Scanner da kötüydü biraz resimler iyi değil o yüzden. Ama yinede hunharca eleştirirseniz iyi olur. Eleştirin ki daha iyisini yapabilelim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bence başlangıç için şirin ve yeterince güzel olmuşlar :) Bende uğraşıyorum ama scannerım yok :) Olursa bende koyarım belki[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 İlk resimde kafa çok büyük el çok küçük 2. resimde crossbow çok küçük[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Evet crossbow çok ufak kalmiş. o kadar dikkat etmedim. Daha doğrusu ayarlayamadim. bilemedim crossbowun boyunu. Elfin elleri konusundada haklisin. kafa pek büyük gözükmedi bana neden acaba.. Birde elfin ellerinde bir kisminin cüppenin içinde olduğu izlenimini vermeye çaliştim fakat o da olmadi galiba. :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yani aslında burda cizim de değil mesele düşüncede önce resmi aklında çiz sonra kağıda aktar. ne çizmek istediğini bil fantasy art mumkun olduğu kadar gerçekçi yapmaya çalışır, fakat anime de bunlar yok anime ler zaten genellikle hikaye olurlar o yüzden hikaye daha onemlidir cizimlerde güzel olursa çok iyi olur. bide manken olarak kullanabileceğin biri olduğunu sanmıyorum o yüzden kendin çizmek istediğin pozu ver kendini aklında canlandır sonra bununla oynayıp eline kılıç koy zırh giydir vs...[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yani esas sorun orantısızlık resimlerinde bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 buna dikkat edecegim. Başka eleştirisi olan?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Orantısız iğğğğrenç olmuş berbat irençsin böğğğ öğğğğğ ıyyy ( daha iyisini çizmen için :) ) doruyu sölemek gerekirse 1.si o kdr ii deil ama 2.si gayet güzel bi crossbow kötü bide tutuş şekilleri başka bi falso yok[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 guzel olmus ya ama grudge mı kımdı bılmıyom bı elf cızmıs oha dedım yanı bu kadarmı....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ben bazı çizimlerimi fotoğraflara bakarak yapmıştım, detay ve oranları yakalamama yardımcı olmuştu. faydası olabilir sana da..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Çok şirin ama yeterince iyi değil böle çok çocuk işi gibi geldi bana Kasarsan daha iyisini yapacağına inanıyorum:hmm:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Cüce çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Cücenin elindeki silahin tasarimi bana ait. Ama çizimler biraz aceleye geldi. Yani çok ugrasmadim onlar edebiyat dersinin meyveleri :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Estel_Anorien, 04 May 2003 13:48 tarihinde demiş ki: Cücenin elindeki silahin tasarimi bana ait. Ama çizimler biraz aceleye geldi. Yani çok ugrasmadim onlar edebiyat dersinin meyveleri :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] ehehh =] belli oluo zaten.. ama kusura bakma bir tasarımcı olarak diemeden edemicem, çizimlerin iğrenç :-( daha çook yol katetmek lazım.. yani anlican 10fırın ekmek yemen lazım :D Çalışmalarında başarılar Estel..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ee napalim abisi bizde gelişecez :) daha iyisini yapacaz inşalalh. bunlar ilk çizimler olduklari için kötüler tabi. E birde sen tasarımcısın dolayısıyla fazla profesyönel yaklaşıyorsun :) Eh şu yaz tatili gelsin bol bol çiziiymde onlar daha güzel olur onlari yollarim[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hmmm... elipsler uzuvları elipslerle belirle. bi kafa koy. bi boyun uzat. iki kafa boyutunda falan bi gövde koy. kalçaları ve omuzları yerleştir. bacaklar ve kolları ikişer elipsle yap ama diz ve dirsek yerlerine birer elips daha koy. ondan sonra ikinci parçaları çiz. sonra elleri ayakları çiz. elleri yuvarlak falan bırak önce ondan sonra yumruğunu falan inceleyip onun dış hatlarını göz önünde bulundurarak bişey çizmeyi dene. anatomik problemleri çözdükten sonra estetik konuları tartışırıs :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Elipsler işe yarar mı dersiniz? Deneyecegim. Grudge su elips meselesini biraz daha anlatsana.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 daha detaylı nası anlatılır ki... hmmmzm... http://www.geocities.com/quah_nomag/sketch0001.jpg şuna bi bak. tam olarak elipsler diil de geometrik şekillerle oluşturulmuş bi figür. bişeyler çıkarırsın sanırım.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 o cücenin kaşları ne öle kalem kaşlı gibi. kaşlarını mı aldırıyo napıyo kıllandır biraz şunu[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Grudge anladim sayılır. Ama hatlar biraz keskin olmamış mı onda?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 o resim normalde 2.5-3 santim falan :D tarayıp auto levels+poster edges yapınca bole oluyo... sen bastırmican tabii ki fazla.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 sormasi ayip 2,5-3 cmlik resimde nasil çizdin o kadar detay?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bence iyi olmamış abi yani yanlış yoldasın tamamen insan çizimi zordur önce geometrik ve 3 boyutlu şekiller çiz ve gölge kullan inan harikalar yaratmaya başalrsın bir süre sonra. Allam bir scannerım olsada size çizdiğim orcları elfleri göstersem eminima zınız açık kalır[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... [Bu mesaj Lixad tarafından 04 May 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Estel_Anorien, 04 May 2003 21:38 tarihinde demiş ki: sormasi ayip 2,5-3 cmlik resimde nasil çizdin o kadar detay?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] ne biliim. bana okadar detaylı görünmüyo ayrıca...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bune abi? bide scanner iyi deil demiş eheh. scanner naapsın? suç buluyon alete.. ehhe şaka diyom şirin hepside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar