Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 top tuttuk bildi ya nedir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 üstüne oturur musun dedi, kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Brigand said: Laraken said: ancuğ mu desin abi ne desin? iyide k*** diyor, 80 tane ismi var da k ile başlayan 4 harfli? klit değil heralde yabancılar clit diye kısaltıyor ama? *uku lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kız bana yazıyor numaramı istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi makası bilemedi angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 20q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahah kadın kukuyu bildi ama brigand bilemedi o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yok lan 5 dakka önce kalktım uykudan kalktığmda aklıma gelmişti daha bilgisayarı açmadan sabahları aklıma gelir böyle şeyler. ya da zaten aklımdaydı bilmiyom fhggdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 okadar soru soruyo, okadar soruyo bende bilirim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Dartanian said: pogodi said: Dartanian said: Ben söyleyemem beyler siz söyleyin. AÇILMIŞ İDİ Bey misin sen? Söyler misin? Bey misin ne arkadaşım ohahahaha. Apaçi nazikliği. ERKEK ve KADIN lafları ne zamandan beri usule uygun dilden atıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gitar tuttum ilkinde bağlanma ikincide ud dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olsun o kadar yaklaşmış daha ne onlarca çalgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Pluton said: okadar soru soruyo, okadar soruyo bende bilirim nolcak sen kadın değilsin istersen soru sormadan bil pluton dfgdfg : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 codename_curse said: gitar tuttum ilkinde bağlanma ikincide ud dedi ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vibratör bildi helal olsun niye vibratör tuttum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 devekuşu tuttum karga dedi sonra da penguen dedi salak kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 20q hedesi Düşündüğünüz şey tencere. Her yaş grubunun kullanacağı bir şey mi? Siz şunu dediniz Kuşkulu, Ben şunu dedim Evet. Bir şeye vurmak için kullanılır mı? Siz şunu dediniz Bazen, Ben şunu dedim Hayır. Pahalı bir şey mi? Siz şunu dediniz Bazen, Ben şunu dedim Hayır. Yaşam kurtarır mı? Ben şunu dedim Hayır. Yemek yerken mi kullanılır? Siz şunu dediniz Hayır, Ben şunu dedim Evet. Kumarhanede kullanılır mı? Ben şunu dedim Hayır. Bir kilisede bulunur mu? Siz şunu dediniz Belki, Ben şunu dedim Hayır. Rahatlatıcı mı? Ben şunu dedim Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar