QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bence de öküzmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zep said: oğuzhan buzcu dallamasını tanıyan var mı kaldan? benim dönemimde o çocuk, viyanaya gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok öküzmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://www.resimcenter.com/data/media/18/Kirmizi_Tren.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vurmayın öldü çok hayvan bi öküzmüş valla da orda amaç nilepe laf atmak baska bir amaç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Benim masum mesajımı fesatlaştıran zaten senin öküzlüğü kuzum. Hem sen KAL'lı değilsin. Başlığımızdan defol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 evet dogru kal a puanım fazla gelmişti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yeme de yanımda yat hatta ben yatıyorum gel yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Eeee okula ne zaman gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 atsın biri bi gün ortaya o günü çekip herkese uyduralım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet hadi buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 havalar biraz düzelsin sonra hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 güvenç de iyileşsin önümzdeki hafta cuma emsela okul dağılıında kapıda olalım okul dağıldıktan sonra elimizde basket topugirelim basket atalım.. bu satırlatrı ayzarken içimden böyle bir şeyler aktı gitti aln.. POTALARINI BİLE ÖZLEMİŞİM :( okulum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Benim lise apartman oldu, kapıdaki güvenlik haliyle sokmuyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 AHAHA kıyamams gel seni de fakri KAL lı yapalım ha kalamış ha kadıköy hem kuruluş tarihleri de aynı zaten çaktırmadn diplomayı aldışarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 olm benim iyileşmem biraz sürecek gibi görünüyor öksürük tam gaz devam=) 1buçuk-2 hafta sonra fln olursda gelme ihtimalim var ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zaten önce bi havalar iyileşsinmiş. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tabi lan, hava kötü olursa da gelemem iyileşip bi daha hasta olmak istemiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fahri kal'lı olarak saygın var :D pha ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Khelben said: zaten önce bi havalar iyileşsinmiş. 8-) abi azcık dısarıda durulası bi hava olursa gideriz ne var yani. hem millet top oynayacaamış :) ben de çamlıkta sigara içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fizban said: beni almamışlardı 2007'de gittiğimde, duvardan atlayıp girmiştim. özlemişim. lan olm.. lisedeyken, okuldan kaçmak için bile duvardan atlamıyordun.. hiç yakıştıramadım =P.. btw, sizi bilmem ama babacum'la kapıda bir "11 tm-k.. ildeniz-utku" çığırsak kafadan gireriz okula heralde.. oh wait.. bu laf, okuldan çıkarken çalışıyordu sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 AHAHAHAHA ama çok iyiydi kapı görevilisinde bug bulmuştuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hastalarımız iyileşiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 cavanagh said: olm benim iyileşmem biraz sürecek gibi görünüyor öksürük tam gaz devam=) 1buçuk-2 hafta sonra fln olursda gelme ihtimalim var ama=) abi nasıl bi hastalıksa bu yani, yok böyle bi öksürük. valla gördükçe üzülüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar