BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben "müdürü görecem" derim.. yani ne zaman arıza çıakrtsalar kapıda "osman beyi arayın ildeniz bey gldiler deyin" dedirtiyorum :P adam tanıyor abi napalım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 orhanı da var ama ürkmeyesiniz diye saklıyorum :P ORHAN_İLDENİZ BÖYY adımda bildiğin "ulama" var be breh breh
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 öte tarafdan; ekmek_aldım burada da "ulama" var.. hadi bakalım
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim tellerden atlama 101 videom vardı. dur, bulursam uplayayım. 12 haziran 2005, kalfest. kargo. 7 ocak 2004, hazırlık 1deyim. burayı bilen bilir. 23 kasım 2004, hazırlık 2deyim. okulun forum toplantısı. hazırlık kantin önü. 21 kasım 2003, hazırlık 1deyim. okula gireli 2 ay falan olmuş. falan filan. gider bu..
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o resimde nerede olduumu söylemicem. ilker böyle resimler koyma lütfen.
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha hakan çok ufakmışsın ne ara semirdin böyle?
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Zeppelin said: 23 kasım 2004, hazırlık 2deyim. okulun forum toplantısı. hazırlık kantin önü. ahah öndeki süveterli yiğit değil mi abi ne var o tarafta allah aşkına?:D
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 DAZD!NGO said: kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg öhöm..
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gerilerde kalmasın, konuşulsun, karar verilsin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de
Zep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oğuzhan buzcu dallamasını tanıyan var mı kaldan?
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben tanımıyorum :D Bu arada Illuvatar ve Aket-Atum da var KAL'lı
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Geçen bahtışen hocayı görmek için uğradım ben de Kadıncağız da konuştukça konuştu, sohbet de gidiyo yani. Girişteki güvenlik telefon açtı sonra odaya,"içeri girdiler çıkmak bilmiyolar" diye. Hafif bi ilginçlik yok değil
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nileppezdel said: QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de verseymiş bi de nil dfgdf
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zeppelin said: DAZD!NGO said: kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg öhöm.. ahahahahaha
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DAZD!NGO said: nileppezdel said: QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de verseymiş bi de nil dfgdf e öküzsün
Öne çıkan mesajlar