BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben "müdürü görecem" derim.. yani ne zaman arıza çıakrtsalar kapıda "osman beyi arayın ildeniz bey gldiler deyin" dedirtiyorum :P adam tanıyor abi napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ildeniz bey derken? zaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 orhanı da var ama ürkmeyesiniz diye saklıyorum :P ORHAN_İLDENİZ BÖYY adımda bildiğin "ulama" var be breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 öte tarafdan; ekmek_aldım burada da "ulama" var.. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim tellerden atlama 101 videom vardı. dur, bulursam uplayayım. 12 haziran 2005, kalfest. kargo. 7 ocak 2004, hazırlık 1deyim. burayı bilen bilir. 23 kasım 2004, hazırlık 2deyim. okulun forum toplantısı. hazırlık kantin önü. 21 kasım 2003, hazırlık 1deyim. okula gireli 2 ay falan olmuş. falan filan. gider bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o resimde nerede olduumu söylemicem. ilker böyle resimler koyma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lol bence de söleme ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha hakan çok ufakmışsın ne ara semirdin böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahaha hakan supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Zeppelin said: 23 kasım 2004, hazırlık 2deyim. okulun forum toplantısı. hazırlık kantin önü. ahah öndeki süveterli yiğit değil mi abi ne var o tarafta allah aşkına?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kırıcı olurum. adfhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 DAZD!NGO said: kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg öhöm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gerilerde kalmasın, konuşulsun, karar verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oğuzhan buzcu dallamasını tanıyan var mı kaldan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben tanımıyorum :D Bu arada Illuvatar ve Aket-Atum da var KAL'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Geçen bahtışen hocayı görmek için uğradım ben de Kadıncağız da konuştukça konuştu, sohbet de gidiyo yani. Girişteki güvenlik telefon açtı sonra odaya,"içeri girdiler çıkmak bilmiyolar" diye. Hafif bi ilginçlik yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 haha o da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nileppezdel said: QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de verseymiş bi de nil dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zeppelin said: DAZD!NGO said: kesin yerde yatan bunu dedigine göre dfg öhöm.. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DAZD!NGO said: nileppezdel said: QueenofSpades said: Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere: Ya bi de KAL'lı mısın sen? Hem bayansın, hem futbolseversin, hem Galatasaray'lısın hem de KAL'lısın yani? Süper ya ahah :D Ne zaman olduğunu belirtirseniz gelirim ben de verseymiş bi de nil dfgdf e öküzsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar