Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 2-3 gündür makinede gariplikler olmaya başladı kendiliginden restart yapıyo şimdiye kadar görmedigim hata mesajları çıkıyo makine kitleniyo yukarda yeşil yeşil şeritler çıkıyo belli bi süre sonrada yine restart atıyo bunun nedeni neler olabilir?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Benim de geçende durup duruken restart attı.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 benim tv cart ın xp sürücüsünü bulamadığım için bazen restart atıo , ama senin ki daha ciddi bi soruna benzio yani şeritler falan filan harddisk te olabilir sorun[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Eğer durup dururken aniden restart atıyorsa anakart kendini korumaya çalışıyor demektir. Donanımlarından birinde ya aşırı ısınma yada arıza olabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 az önce kapandı bi anda elektrik gitti sandım. ilk defa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Ramlerini bir kontrol et popeye belki yerinden oynamış olabilir.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 aynı oaly benim de başıma gelmeye başladı.. saçma sapan yerde resetliyo kendini.. virüstür belki diye düşünmüştüm ama diil sanırım (norton amcam ööle dedi) ramlerimin de yerinden oynadığını zannetmiyorum ama tabi bi bakmakta fayda var[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Fanda sorun yaratabilir. Kasayi acip bir kontrol et fan sogutma gorevini yerine getirebiliyormu diye. Aksi takdirde arkadaslarinda dedigi gibi anakart kendini korumak icin otomatik reset atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 fan sorunlarinda genelde bilgisayar kitleniyo, restart atmasi daha cok ram sorunlari bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 restart olayi bende de wardi hallettim hatta sorunlar werio durup dururken programlari falan kapatiodu. bendeki ram 256 uyduruk bi ddr ramdi. onun yerine 512 marka ram aldim. ne sorun ne restart. dark hakli.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Cok dusuk ihtimal ama sebebi ayni anda 5 tane UO client, 3 farkli macro acman ve ayni anda evinin onunden gecen insanlari oldurmeye calisman olabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Arkadaşlar buldum sanırım kaynağını sorunun.bu aralar biliyosunuz etraf trojan, virus etc. kaynıyor. ve bunların yayılma yolu Kazaa , Imesh etc. gibi programlar. sisteme giren virus veya trojan bilemiyorum hangisi.HDD'lerde aşırı ısınmaya neden olyuor ve anakart ta fazla sıcaklıktan dolayı restartı takıyor.Ve işin kötü kısmı günü güününe yapılan Anti virus programları updateleri bile bu virusleri bulamıyo.bu durum en az temmuza kadar devam edecekmiş. Bu söylediğim programlar elinizden geldiğince az kullanmaya hatta hiç kullanmamaya çalışın. Not: Bilgisayarınızdan gelen ses var mı?Fan Hırlaması falan.dikkat edin bakın[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 formatladım halen sorunlar düzelmedi ramleri kontrol etmeye tırsıyorum çünkü ne zaman kasayı açıp bişeyi kontrol etsem bi sorun çıkıyo bi ugursuzluk var bende ama hadi hayırlısı ehe ramleri kontrol ettikten sonra haber vericem :) saolun yardımlar için[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 banada olmuştu bunların aynısı. ama neydi sorun tam hatırlayamıyorum. fan ını kontrol et derim, bi de power supply a bak[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende ram'lerden kaynaklanmıştı.. büyük olsalıkla ramlerden..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar