Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sapan hatalar

Popeye

Öne çıkan mesajlar

2-3 gündür makinede gariplikler olmaya başladı

kendiliginden restart yapıyo
şimdiye kadar görmedigim hata mesajları çıkıyo
makine kitleniyo yukarda yeşil yeşil şeritler çıkıyo belli bi süre sonrada yine restart atıyo

bunun nedeni neler olabilir?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Sosyal ağlarda paylaş

benim tv cart ın xp sürücüsünü bulamadığım için bazen restart atıo , ama senin ki daha ciddi bi soruna benzio yani şeritler falan filan harddisk te olabilir sorun[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

aynı oaly benim de başıma gelmeye başladı.. saçma sapan yerde resetliyo kendini.. virüstür belki diye düşünmüştüm ama diil sanırım (norton amcam ööle dedi)
ramlerimin de yerinden oynadığını zannetmiyorum ama tabi bi bakmakta fayda var[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar buldum sanırım kaynağını sorunun.bu aralar biliyosunuz etraf trojan, virus etc. kaynıyor. ve bunların yayılma yolu Kazaa , Imesh etc. gibi programlar. sisteme giren virus veya trojan bilemiyorum hangisi.HDD'lerde aşırı ısınmaya neden olyuor ve anakart ta fazla sıcaklıktan dolayı restartı takıyor.Ve işin kötü kısmı günü güününe yapılan Anti virus programları updateleri bile bu virusleri bulamıyo.bu durum en az temmuza kadar devam edecekmiş. Bu söylediğim programlar elinizden geldiğince az kullanmaya hatta hiç kullanmamaya çalışın.

Not: Bilgisayarınızdan gelen ses var mı?Fan Hırlaması falan.dikkat edin bakın[hline]-Öldürme beni!!!
-Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et.
-Kimsin sen?
-Levie......LevieMaxilack
Sosyal ağlarda paylaş

formatladım halen sorunlar düzelmedi

ramleri kontrol etmeye tırsıyorum
çünkü ne zaman kasayı açıp bişeyi kontrol etsem bi sorun çıkıyo
bi ugursuzluk var bende ama hadi hayırlısı ehe

ramleri kontrol ettikten sonra haber vericem :)
saolun yardımlar için[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...