fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://img706.imageshack.us/img706/2604/adszyms.jpg alıyorum winamp ve firefoxu bi kaç exeyi daha çalıştırırken. nabmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi de bilgisayarı kapat deyince kapanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bilgisayarın senden de yetoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 FOR MAT ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 At kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 format attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ram yatta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ramlar da fazla ısınmış. içini bi açtım kasanın ayı gibi toz var. zaten sesli çalışıyodu. temizledim bi güzel kesildi ses filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 geçmiş olsun bilgisayarın parametre kanseri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saol, iyileştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar