Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Aylık Ücret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar oyuna baslamak istiorm ve 30 günlük free account dan sonra nereye para yatırmama gerek gamecard i nerden alabilirim ? Bunlar hakkında en ufak bir fikrim yok. Foruma da baktım bulamadım . (Eğer varsa link gönderebilir misiniz ? ) 60 Günlükler 70 tl mi oluyor? Birisi yardımcı olabilir mi ?
Mesaj tarihi:
Oyunu aldıktan sonra http://www.war-europe.com/ buraya girip account yaratıcaksın.Ondan sonra oyunun kutusunda yer alan kod u yazıp aktive edeceksin.Zaten ilk ay para vermiyorsun.Bunları yapman yeterli.
Mesaj tarihi:
Game Card nerde satılır bilmiyorum.İnternette var ama kredi kartı kullanman lazım.Kredi kartı kullanıcaksan zaten kredi kartı bilgilerini yazıp aylık ödeme yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Ben credi card numarası vermek istemiyorum banka hesabına para yatırmak istiyorum bi yerde game card gördüm 2 aylığı 70 tl dior (ki bu para çok fazla ) ve stokta kalmadığını söylüyor... Oynayanlar nereden ödeme yapıyor birisi yardımcı olsun lütfen ...
Mesaj tarihi:
evet, kendin bir limit belirliyorsun 100 lira vs neyse, bu tarz işlemlerde kullanıyorsun endişe etmeden. daha fazla çekemez birisi bilgilerine ulaşsa bile, gerçek kartından ayrı bir kartmış gibi oluyor. bankana sorarsan bilgi verirler.
Mesaj tarihi:
tesükkürler herkese sanal kartın ne demek olduguna dair her türlü bilgiye sahibim artık x) bir hata olursa tekrar bu baslık altından konuya devam ederim ...
Mesaj tarihi:
Sitesinedemi hiç girmediniz?
orada kocaman kocaman yazıyo fiyatları.
10 euro se (online satış yapan sitelerde, bu fiyata alırsın sanırım?)
45 euro ce
20 euro digital Licence (ben sağa sola güvenmem, kendi sitesinden alırım diyorsan)

Tabiki dr fiyatı hepsinden pahalı :P. 54 tl.
Mesaj tarihi:
Dostlar çok tesekkür ederim oyun yarın elimde olacak , inş doğru server a üye olurum xD ... Konuyu da saptırmak istemiyorum en iyi karakter ya da en popüler olanın ne oldugnu merak ettim . PvP de en iyi class hangisi forumda ona bakmaya gidiorm ...
Mesaj tarihi:
Ben oyunu aldim varsayalim oyun ilk aldigimda bana 19.99euro ya online olarak lisans alabiliorum yada gidip anlasmali firmalardan D&R teknosa bimeks gibi oyunun kendisini 10euroya alabiliyorum(bu kısım yalanmi yoksa teknosami fiyat kitliyor bilmiyorum oyunun fiyati 60tl)bunlari yaptigimda online yada baska yolla fark etmiyor 1aylik uyelik vermis oluyorlar ben 1 ay sora online bi sekilde uyeligimi devam ettiremedigimi gordum yada ben bulamadi bunun yolunu gidip tekrar anlasmali firmalardan prepaid kart almam gerekiyor buda 60 gunluk 29.99 euro su oyunun 3ay yada daha uzun suredir oynayan bir insan yokmu varsa odemeleri nasil yapmis bi anlatabilirmi???
  • Yeni Oluştur...