kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Arkadaslar oyuna baslamak istiorm ve 30 günlük free account dan sonra nereye para yatırmama gerek gamecard i nerden alabilirim ? Bunlar hakkında en ufak bir fikrim yok. Foruma da baktım bulamadım . (Eğer varsa link gönderebilir misiniz ? ) 60 Günlükler 70 tl mi oluyor? Birisi yardımcı olabilir mi ?
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lütfen birisi yardımcı olsun oyunu bu gün almayı düsünüyorum ...
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Henüz değil nerden ödeme yapcağımı anlamadığım için alamıyorum :S
Harir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Oyunu aldıktan sonra http://www.war-europe.com/ buraya girip account yaratıcaksın.Ondan sonra oyunun kutusunda yer alan kod u yazıp aktive edeceksin.Zaten ilk ay para vermiyorsun.Bunları yapman yeterli.
Harir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Game Card nerde satılır bilmiyorum.İnternette var ama kredi kartı kullanman lazım.Kredi kartı kullanıcaksan zaten kredi kartı bilgilerini yazıp aylık ödeme yapabilirsin.
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben credi card numarası vermek istemiyorum banka hesabına para yatırmak istiyorum bi yerde game card gördüm 2 aylığı 70 tl dior (ki bu para çok fazla ) ve stokta kalmadığını söylüyor... Oynayanlar nereden ödeme yapıyor birisi yardımcı olsun lütfen ...
dakro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kredi kartından ödeme yapıyor herkes prepaid kartlar artık bulunmuyor kolay kolay zaten cok fazla oyuncu kalmadığından.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sanal kart açtırabilirsin bu tarz ödemeler için eğer güvenli bulmuyorsan.
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Peki bu sanal kart nedir benim en ufak bir bilgim yok :D :| Banka ile görüşme mi yapmam gerekiyor sanal card almak için ...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 evet, kendin bir limit belirliyorsun 100 lira vs neyse, bu tarz işlemlerde kullanıyorsun endişe etmeden. daha fazla çekemez birisi bilgilerine ulaşsa bile, gerçek kartından ayrı bir kartmış gibi oluyor. bankana sorarsan bilgi verirler.
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Yani bankaya gidip oyunun ismini de söyleyerek bir işlem yapabilirim ... onlar da hesap numarası verir oraya parayı yatırırım ...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Banka sana oyun almaz.Sen sanal hesap açtırt sonra git oyunu al.
Harir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://tr.wikipedia.org/wiki/Sanal_Kart
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tesükkürler herkese sanal kartın ne demek olduguna dair her türlü bilgiye sahibim artık x) bir hata olursa tekrar bu baslık altından konuya devam ederim ...
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Peki oyunun fiyatı hakkında bi bilginiz varmı?
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sitesinedemi hiç girmediniz? orada kocaman kocaman yazıyo fiyatları. 10 euro se (online satış yapan sitelerde, bu fiyata alırsın sanırım?) 45 euro ce 20 euro digital Licence (ben sağa sola güvenmem, kendi sitesinden alırım diyorsan) Tabiki dr fiyatı hepsinden pahalı :P. 54 tl.
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sitesine bakmıştımda orda 15 dolar yazıodu başka yerdede 10 euro yazıodu o yüzden sordum..
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dolar? avrupa serverında oynamayı düşünüpte, amerika serverından hesap almazsın umarım :D. Hatırlatma olarak uyarayım dedim P: ps. Kalın yazmasanda okunuyor yazılar merak etme :D
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 amerikan ve avrupa serverlerinin ayrıldıını yeni öğrendimde:D kalın yazmamın bi nedeni yok:) cnm istediği içn öle yazıorum:D
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Dostlar çok tesekkür ederim oyun yarın elimde olacak , inş doğru server a üye olurum xD ... Konuyu da saptırmak istemiyorum en iyi karakter ya da en popüler olanın ne oldugnu merak ettim . PvP de en iyi class hangisi forumda ona bakmaya gidiorm ...
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 En iyi karakteri bulunca yazarsan bizde açalım :D
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yok en popüler ya da en güçlü diye birşey, kendine uyanı aramaya bak derim.
cakhal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ben oyunu aldim varsayalim oyun ilk aldigimda bana 19.99euro ya online olarak lisans alabiliorum yada gidip anlasmali firmalardan D&R teknosa bimeks gibi oyunun kendisini 10euroya alabiliyorum(bu kısım yalanmi yoksa teknosami fiyat kitliyor bilmiyorum oyunun fiyati 60tl)bunlari yaptigimda online yada baska yolla fark etmiyor 1aylik uyelik vermis oluyorlar ben 1 ay sora online bi sekilde uyeligimi devam ettiremedigimi gordum yada ben bulamadi bunun yolunu gidip tekrar anlasmali firmalardan prepaid kart almam gerekiyor buda 60 gunluk 29.99 euro su oyunun 3ay yada daha uzun suredir oynayan bir insan yokmu varsa odemeleri nasil yapmis bi anlatabilirmi???
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 önceki sayfada yazdığımız gibi, kredi kartıyla yapıyoruz.
Öne çıkan mesajlar