dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu kadar kötü oyuna bi puan.. yatın, kalkın, dua edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gio iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sabri'yi de özledim ben . evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vay anasını kayseri 10 kişi bitirmiş , her hafta 12 ye 10 bakalım nereye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Keitayı bu seneki oscarlara aday göstereceklermi acaba,afrika giderken formunun zirvesindeydi,geldiğinde arif erdeme taş çıkartan performans gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bonjo sen beynen olmussun haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 miyaw33 said: Keitayı bu seneki oscarlara aday göstereceklermi acaba,afrika giderken formunun zirvesindeydi,geldiğinde arif erdeme taş çıkartan performans gösterdi. hiçbirşey diyemiyorum valla sana artık :) gözlerinle izlemiyorsun maçı demek istiyorum. bonjo mesela hiç izlemeden yorum yapıyor onun durum daha vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi 3 sayfa geri gittim daha gidemicem üşendim, kaç kaç bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sende izliyorsun ama bakmıyorsun anlaşılan yada at gözlüğü ile bakıyorsun,adama yapılan 2 hareket ve 2 sarı kartta hatalıydı,adam yüzüne vurmuşlar gibi yattı surundu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 balon said: 0-0 tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 miyaw33 said: Sende izliyorsun ama bakmıyorsun anlaşılan yada at gözlüğü ile bakıyorsun,adama yapılan 2 hareket ve 2 sarı kartta hatalıydı,adam yüzüne vurmuşlar gibi yattı surundu vs. ilk sarı kart nasıl hatalı itirazdan dolayı olan? 2. de ayağa ve yüze temas var ki yukarda 1-2 fenerli arkadaşta 2. sarı kart haklı dedi. yattı süründü falan. oldu olucak kafasını toprağa gömdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o değil de baros iyileşip sahaya çıktığı ilk maç mutluluktan ağlıcaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Neill pis atar yapmış Makakula'ya, şaşırdım beklemezdim bunu sempatik kangurudan, sarı kartı haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 he kırmızı harbi kırmızı devam böyle bravo :D keita oscara aday ama harbi @darqainu sıkma bu kadar canını kıyamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 cunku kartlar faul yapilan adamin tepkisine gore veriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gol rekoru kırıcaktı güya birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fizban said: macı izlemedim, yorum yapamicam. fakat galatasaray'ın tercümanının (lucas neill'e tercüme yapan) cok kotu ingilizcesi. bi soruyu çeviremedi be.abi sırf şu sebepten rijkaard'ın ingilizce bilmeyen oyuncular üzerindeki etkisi %50 azalıyor muhtemelen ya. çok yetersiz bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi üşüyoruz baros reis resmi rica edebilir miyim ya. pc de yokmuşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 barossuz bu kadar puan kaybı şampiyonluğun kaçmasına yol açacak ahada buraya yazıyorum alıntılarsınız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Yüreğim kan ağlıyor BulletRide said: Reis.. Bugün de sensiz bir maç geçirdik, yokluğunu aratmadı arkadaşlar sağolsun.Daha farklı olabilirdi ama kazandık mutluyuz. Ama özlüyoruz,üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 baroşun sakatlağı ne kadar sürecek daha? nisanda mı dönüyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 nisanda iyileşicekte kondisyon vs bu sezon bitti ya baros yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mart'ta düzeliyor, dönüş tarihi olarak verilen Nisan tam olarak oynayabileceği tarih.Ama yine de iş işten geçmiş olabilir dönünce,AMAAA döndüğü zaman hala umut varsa Reis toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar