Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mehmet topal da dökülüyor uğur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 uğur şu ana kadar defansif olarak sıfır hatayla oynadı ama adamın eksiği herzamanki gibi ileri yeteri kadar çıkmaması çizgiye 8 yılda bir inmesi. sabri'yi bu yüzden arıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 garip garip işler oluyor takımda. hala daha dos santosun sağlam bi işini görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 neill birşeye sinirlendi on numara top oynuyor emre güngör ile ama aralarında uyum olmadığıda gözden kaçmıyor değil. emre güngör özellikle makulokaya kafa topu bırakmadı. takım alarm veriyor hücümda hiç bir varlık gösteremiyoruz herşey olabilir yani bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Estel_Anorien said: ya bu süleymanu kaç yaşında? bi tane de türk olan zenci kaleci vardı o kimdi? allum buker di o kaleci galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aiko said: kayseri rejisi gsnin hiç bir hareketinin tekrarını göstermedi :D keitanın yaptıklarının hiç birini göstermedi cangelenin dos santosa ayağı kayıp düştüğünde attığı çalımı gösterdi, mehmet erenin topu kontrol edişini gösterdi. kayseri rejisi? formula mı bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 allum buker benim de aklıma geldi de emin olamadım ehah. allum buker miş. türk olup ali uyanık adını almış ehaehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 keita yı özlemişiz. santos inanılmaz koşuyor her yere yetişmeye çalışıyor garibim. uğur ve franco inanılmaz yetersiz adam taça degaj yaptı. caner ben sol bek değilim diye bağırıyor. takım antalya maçına kıyasla çok daha iyi oynuyor. son 15 dakika pas yapmaya topu kontrol etmeye başladık ama kayseri çok hızlı girip çok düzgün top oynadı. gol bulabilirlerdi ama şanslıydık/şanssızdılar. 2. yarı bu kadar ağır kayseri baskısı beklemiyorum ben ilk 15 dakika bastırabilirler ama sonra tekrar normale döner maç. ben maça kaçtım. sizi çs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 cangeleyle ayı forvetleri anlaşabilse atıcaklarda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 makukula nondaya baya benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hakan aslantaş ikinci sarıdan kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 adam katladı keitayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ve keita zenci rage e girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya sanki forvette 3 tane hakan şükür var gibi doldur boşalt oynuyoruz kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sizin forvet kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yenisini aliyoruz onu da kiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 off maç saçmaladı artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gene sok dk da saçma sapan gol yemezsek böyle biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 üşüyorlar baroş reis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahaha ARIZA MAKUKULA imiş adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 of uğur offff canerin de hiçbi ortası yerini bulmuyo bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 estel tek başına maçı yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bye bye şampiyonluk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 valla ha kimsenin muhabbet ettiği yok eahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 maç böyle bir bitsin hele görürsün sohbeti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar