Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Galatasaray 06.02.10 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla zor maç, ama buradaki olası bir puan kaybı moral bozmasın, şampiyonluğun en büyük adayı halen GS. en fazla 2-4 hafta sonra kadro oturur. Avrupa'da tökezlemeyelim de.
Mesaj tarihi:
Estel, uğur ne zaman saçmalamadı ki? Şu

sakatlanmasa uğur var ya ne biçim adamdı

muhabbeti UYUZ ediyo beni. DERHAL SATILMALI. Satılmazsa kalır öyle elimizde, aslında bu uğur muhabbetine devam ederiz.
Mesaj tarihi:
30'dan sonra top oynamaya başladık 3 tane fln pozisyona girdik mutlu oldum :) 2.yarı böyle devam edersek alabiliriz maçı ama en kötü berabere kalalım ona da razıyım ben.
Mesaj tarihi:
kayseri rejisi gsnin hiç bir hareketinin tekrarını göstermedi :D keitanın yaptıklarının hiç birini göstermedi cangelenin dos santosa ayağı kayıp düştüğünde attığı çalımı gösterdi, mehmet erenin topu kontrol edişini gösterdi.
Mesaj tarihi:
çok kötü oynadı Gs ilk yarı.kaleye tek bir isabetli şutu yok GSnin ,out vruşları dışında süleymanuya top değmemiştir heralde. ilk yarını en iyisi lucas neilldi.orta saha dökülüyor özellikle , mehmet topal ve mustafa sarp defansa geri top yapmaktan başka bir şey yapmadılar tüm yarı. ve bu dos santosun allahtan bonservisini falan almamışlar, bu herif ne caneri ne de iyileşince kewellı kesebilir sol kanatta.
  • Yeni Oluştur...