Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wow oynayan kız iyidir canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 normal kız wow oynamaz dışarıda sosyalleşir wow oynayan evde geek geek takılır ondan cockblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Trollsen başarılısın, değilsen ve ayakların sandalyeye oturunca yere değiyorsa gel bizim guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: wow oynayan kızları itici mi buluyor erkekler? cok sacma bence ya... ama bagımlılık yaratabilir ve bagımlılık yaparsa da cok fazla bilg basında oturan kız kendine bakmayı ihmal ederse cirkinlesebilir. ya da asırı oturursa sismanlayabilir vs. onları mı dusunuyosunuz?? Phae said: Çünkü kızlar etrafında WoW demek kendi kendine cockblock çakmak gibi birşey. Yapmayın böyle aptal şeyler. Ayrıca oyunda görürsem çok sağlam düdüklermişim ben seni dunno. Mana barına kurban. hayir, erkeklere diyo ki, cevrenizde kiz varken wow filan demeyin, bubble+hearth cekmeyin kendinize diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXLarge Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sadasdas ben 5 yildir oynuyorum bi yararini görmedim :D dediği gibi gel bizim guilde para & fln yardim ederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXLarge Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: saat kac oldu yeni bitirdim oynamayı baksanıza! nerdeyse 3 saat oynamısım. afasdasda 46 saat oyynadiğimi hatirlarim :D okul başladiği zmn ayri bir mesela zorlaşiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: class sormadı galibea bilmiyoerm ya da classımı. boyle beyaz tenli bi insan iste sonunda cikan class priest, gorunuse gore dusmanlara sadece sag tik yapip beklemissin... 100 defa oldum lafi da abarti degil kesinlikle bu durumda... 3 saat sikilmadan oynayabilmen cidden korkutucu. hatta ben gerceksin saniyordum bugune kadar ama basarisiz troll olmus bu, bu gercek olamaz cunku yani esra ceyda kardesler bile yapmaz boyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://guy.troll.free.fr/images/Bannieres/Troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 boyle seyler soylemeyin, dunnoyu boyle seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben millet kendinden tiksinsin falan diye south park'ın o bölümünü facebook'ta paylaşmıştım. 2 arkadaşım onu izleyip başlamış. çok kötü olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 nasıl duygulandım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Abi. Wow. Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ulanen uyunmayacak gecelerde çat diye uyuyorum. sonra kendimden nefret ediyorum. ayrıca, senin classın da mana'ymış anladığım kadarıyla dunno. çekiç yerine uzun sopa ile dövüşmelisin, sağ tık atak yapar atlayıp havadan inerken kafalarına isabet ettirirsen sopanın ucunu critlersin yani 2 misli vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ilıdın karazhan instıns ful set bunları bildin mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vaniLLe said: kesin be magedir Ahahahhah bende aynısını düşündüm ilk xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno ultima yı denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 frostmane e gel beraber kasalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ey cemaat, dunno yu nasıl bilirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hahah süper bi topic olmuş bilen arkadaşına sorsana şu oyuna başlatana "benim classım ne?" die sen o altta bi bar var orda 1. 2. tuşlarda bazı özellikler var. onları kullanıp savaşcaksın öle, eline balta al git vur yaparsan kurda kuşa yem olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 chat e birseyler yazmazsan diger oyuncuların ruh sagligi icin yerinde bir hareket olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 evet frostmane e gelirsen destekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar