Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno da wowda!

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:

wow oynayan kızları itici mi buluyor erkekler? cok sacma bence ya... ama bagımlılık yaratabilir ve bagımlılık yaparsa da cok fazla bilg basında oturan kız kendine bakmayı ihmal ederse cirkinlesebilir. ya da asırı oturursa sismanlayabilir vs. onları mı dusunuyosunuz??
Phae said:

Çünkü kızlar etrafında WoW demek kendi kendine cockblock çakmak gibi birşey. Yapmayın böyle aptal şeyler.

Ayrıca oyunda görürsem çok sağlam düdüklermişim ben seni dunno. Mana barına kurban.

hayir, erkeklere diyo ki, cevrenizde kiz varken wow filan demeyin, bubble+hearth cekmeyin kendinize diyo.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

class sormadı galibea
bilmiyoerm ya da classımı. boyle beyaz tenli bi insan iste

sonunda cikan class priest, gorunuse gore dusmanlara sadece sag tik yapip beklemissin... 100 defa oldum lafi da abarti degil kesinlikle bu durumda...

3 saat sikilmadan oynayabilmen cidden korkutucu. hatta ben gerceksin saniyordum bugune kadar ama basarisiz troll olmus bu, bu gercek olamaz cunku yani esra ceyda kardesler bile yapmaz boyle bisi.
Sosyal ağlarda paylaş

ulanen uyunmayacak gecelerde çat diye uyuyorum. sonra kendimden nefret ediyorum.
ayrıca, senin classın da mana'ymış anladığım kadarıyla dunno.
çekiç yerine uzun sopa ile dövüşmelisin, sağ tık atak yapar atlayıp havadan inerken kafalarına isabet ettirirsen sopanın ucunu critlersin yani 2 misli vurursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...