Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno da wowda!

dunno

Öne çıkan mesajlar

burda simdi bana yorum yapanların kacı erkek bilmiyorum ama herhalde cogunuz erkeksiniz. erkekler eglenmeyi biliyor ya=)
cok komik ve eglenceli bi oyun bu=)
okuldan canın mı sıkıldı? kız arkadasının triplerinden mi sıkıldın? her sey sıradan mı geliyor? AC WOWu bak keyfine!!!! =))))

yamuk yumuk karakterler herkes biyerlere kosuyor haha=) cok eglenceli!=)=))
sorularıma da cevap yazsanız cok sevinicem=)
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

iyileştirici. harikaymış. sopayla mı vuruyorsun

=)) evet o uzun sopayla vuruyordum. bi de gri bi balta gibi bisey aldım adamın birinden, onunla da vuruyorum bazen. sol tikle mi sag tikle mi vuruluyo anlamadım tam ikisine de basıyorum kafama gore. bi de tye basınca da vuruyo.
ama orumcek var bi tane mesela. onunla dovusurken egilip fln mı dovusmem gerek????? nasıl yapıcam onu??
space e basınca da zıplıyorum=)))
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

burda simdi bana yorum yapanların kacı erkek bilmiyorum ama herhalde cogunuz erkeksiniz. erkekler eglenmeyi biliyor ya=)
cok komik ve eglenceli bi oyun bu=)
okuldan canın mı sıkıldı? kız arkadasının triplerinden mi sıkıldın? her sey sıradan mı geliyor? AC WOWu bak keyfine!!!! =))))

yamuk yumuk karakterler herkes biyerlere kosuyor haha=) cok eglenceli!=)=))
sorularıma da cevap yazsanız cok sevinicem=)

wowcu manita yapmışşsın da bu postuda daha sonra ona göstercekmissin gibi yazmışssın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok. wow hakkında o kadar bilgisizdim ki ne oyunu oldugunu bile bilmiyodum. fifa gibi bisey bile olabilirdi benim gozumde. kimler bu oyunu oyar hic bi fikrim yok o yuzden. pes diye bisey oynuyo cevremde bikac kişi ama oyle sık sık oynamıyolar sanırım cunku 2-3 kere duydum konusurlarken. kimse wow demiyor etrafımda.
Sosyal ağlarda paylaş

wow oynayan kızları itici mi buluyor erkekler? cok sacma bence ya... ama bagımlılık yaratabilir ve bagımlılık yaparsa da cok fazla bilg basında oturan kız kendine bakmayı ihmal ederse cirkinlesebilir. ya da asırı oturursa sismanlayabilir vs. onları mı dusunuyosunuz??
Phae said:

Çünkü kızlar etrafında WoW demek kendi kendine cockblock çakmak gibi birşey. Yapmayın böyle aptal şeyler.

Ayrıca oyunda görürsem çok sağlam düdüklermişim ben seni dunno. Mana barına kurban.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...