Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: saat kac oldu yeni bitirdim oynamayı baksanıza! nerdeyse 3 saat oynamısım. şuna çok güldüm yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ırçını satmış onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 üstte solda yesil ve mavi ısıklar var. onlar mı anlatıyo sınıfı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mana user! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fail edit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: üstte solda yesil ve mavi ısıklar var. onlar mı anlatıyo sınıfı? http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/ al canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mana kelimesini okudum evet! classım mı o benim smdi? priestim galibea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dunno gercekten cok zor ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: mana kelimesini okudum evet! classım mı o benim smdi? verdigim linke baksana sheker. mage misin shaman misin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 iyileştirici. harikaymış. sopayla mı vuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 burda simdi bana yorum yapanların kacı erkek bilmiyorum ama herhalde cogunuz erkeksiniz. erkekler eglenmeyi biliyor ya=) cok komik ve eglenceli bi oyun bu=) okuldan canın mı sıkıldı? kız arkadasının triplerinden mi sıkıldın? her sey sıradan mı geliyor? AC WOWu bak keyfine!!!! =)))) yamuk yumuk karakterler herkes biyerlere kosuyor haha=) cok eglenceli!=)=)) sorularıma da cevap yazsanız cok sevinicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Buyse said: iyileştirici. harikaymış. sopayla mı vuruyorsun =)) evet o uzun sopayla vuruyordum. bi de gri bi balta gibi bisey aldım adamın birinden, onunla da vuruyorum bazen. sol tikle mi sag tikle mi vuruluyo anlamadım tam ikisine de basıyorum kafama gore. bi de tye basınca da vuruyo. ama orumcek var bi tane mesela. onunla dovusurken egilip fln mı dovusmem gerek????? nasıl yapıcam onu?? space e basınca da zıplıyorum=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 priestsan kendine yakışır bir class seçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 balta kullanıyorsan priest değilsin. zıplaman hoplaman farketmez vurmak için. kullandığın yeteneklerinin olduğu yerde yazan herhangi birşey hatırlıyor musun? bir isim falan. 3 saat oynamışsın insan hatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bence druid acsın resto olup arenaya girsin millet sıkıntıdan ölür OH WAI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vah canım demek istedim umarım alınmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 baltadan cok cekice benziyo ve gri. biseyler satan adamlar var ya beklecen sokakta, onlardan birinden aldım=)) güclerimi kullanmayı bilmiyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dikkatli kullan güçlerini unutma büyük güç büyük sorumluluk ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dunno said: burda simdi bana yorum yapanların kacı erkek bilmiyorum ama herhalde cogunuz erkeksiniz. erkekler eglenmeyi biliyor ya=) cok komik ve eglenceli bi oyun bu=) okuldan canın mı sıkıldı? kız arkadasının triplerinden mi sıkıldın? her sey sıradan mı geliyor? AC WOWu bak keyfine!!!! =)))) yamuk yumuk karakterler herkes biyerlere kosuyor haha=) cok eglenceli!=)=)) sorularıma da cevap yazsanız cok sevinicem=) wowcu manita yapmışşsın da bu postuda daha sonra ona göstercekmissin gibi yazmışssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yok. wow hakkında o kadar bilgisizdim ki ne oyunu oldugunu bile bilmiyodum. fifa gibi bisey bile olabilirdi benim gozumde. kimler bu oyunu oyar hic bi fikrim yok o yuzden. pes diye bisey oynuyo cevremde bikac kişi ama oyle sık sık oynamıyolar sanırım cunku 2-3 kere duydum konusurlarken. kimse wow demiyor etrafımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ahah 11 küsür milyonluk topluluğa hoşgeldin. Şöyle bi alalım seni önce: http://www.wowwiki.com/Newbie_guide Bak hem o site çok iyidir, ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Çünkü kızlar etrafında WoW demek kendi kendine cockblock çakmak gibi birşey. Yapmayın böyle aptal şeyler. Ayrıca oyunda görürsem çok sağlam düdüklermişim ben seni dunno. Mana barına kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wow oynayan kızları itici mi buluyor erkekler? cok sacma bence ya... ama bagımlılık yaratabilir ve bagımlılık yaparsa da cok fazla bilg basında oturan kız kendine bakmayı ihmal ederse cirkinlesebilir. ya da asırı oturursa sismanlayabilir vs. onları mı dusunuyosunuz?? Phae said: Çünkü kızlar etrafında WoW demek kendi kendine cockblock çakmak gibi birşey. Yapmayın böyle aptal şeyler. Ayrıca oyunda görürsem çok sağlam düdüklermişim ben seni dunno. Mana barına kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar