Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bu başka bi Emrah okuyanlar benle karıştırmasın :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ha evet o emrah yoktu.. o emrah çok uzun süredir yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 küçük büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hayır bizdeki büyük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne kadarmış ki gece maçı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 12 abi 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 normal yaw, gece maçı daha ucuz olan yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 anormal değil evet o kadar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 balon said: 12 abi 12. fizban said: normal yaw, gece maçı daha ucuz olan yer var mı bostancı gösteri merkezinin orada saha 80 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gülbahçesinde 160 gece maçı zaten 16 kişi oynuyor 10 kaada gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamam sahayı alıyoruz, fazla çıkarsa batuya yıkıyoruz. Batuhan_BJK said: balon said: 12 abi 12. fizban said: normal yaw, gece maçı daha ucuz olan yer var mı bostancı gösteri merkezinin orada saha 80 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gece maçına alışkın değiliz. ışıklar gözümüzü aldı, fark açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben yokum zaten bir süre daha ciğerler hala kötü, öksürük devam=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben de 2 tek atsam, benim sadece gözüm açılmaz olum maçtan önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cavanagh said: ben yokum zaten bir süre daha ciğerler hala kötü, öksürük devam=/ aga milan baros gibi özledik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi ben maçı kutsamak için içiyordum. Fenerbahçe maçlarında bu totem hep tutuyor da bu sefer yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şu maçlar sürecekse bi dahakine gelmek istiyorum acaip şekilde, kalite kadro varmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 paraya kıyıp bi halı saha ayakkabısı alıcam. ayakkabı kiralamak rezalet bi olay darmadağın oluyor hepsi neayağına oturuyor ne başka bişi...bir daha maç olursa gelebilirim her türlü bi de saha olarak Özgürlü parkı içindeki belediyenin sahasında yaparsak daha uygun fiyat olabilir...bi de maç olacaksa 1 hafta evvelden haber verin takım olarak kondüsyon çalışmalarına başlıyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sen ciddi misin bu konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dsadsad değilim elbette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar