Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha takımı aranıyor (halihazırda kurulu bir takımla maç yapmak için)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

konn haberdar oldu mu acaba. teli varsa birinde hayrına arayıp söylerse iyi olur da bu saatten sonra evi uzaksa yetişemez zaten.

batuhanbjk sen izlemeye geliceksen eğer ne olur ne olmaz, seni rahatsız edip eline yapışmazsa eşofman vs. getirirsen yanında fena olmaz. konn/holy durumu şaibeli haliyle.

ben 7 gibi geçicem hilalin oraya gelen görür beni zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kalecileri yokmuş zaten
baksana yokluktan ildenizi almışlar kaleye
lan keşke iyileşip izlemeye gelebilseydim
bayadır görmediğim adamlar varmış sizin rakipte tüh be=/

edit: o da güzel, maça giderken okçu guizalar, muhteşem pas atan alexler, maç bitince kondisyonsuz dos santos
rakibinizde de 7 adet hagi varmış, öle duydum=)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla maçtan sonra rakipten +rep'imi aldım :D
adamlar şiir gibi oynadılar,isabetli ve zamanlı pasları takdire şayandı.Bizde ise gözle görülür hatalar ve eksiklikler vardı.Maçı alamazdık da bu kadar da fark yemezdik diye düşünüyorum.Genel olarak ise zevkli bir oyun oldu.Çaba gösterdik,gayret ettik ama yetemedik bildiğin :D daha iyi bir pati kadrosuyla kıran kırana maç yapılır bu adamlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tolganın takım zaten hazırdı.. ben zaten vekilharç kaleci (esas kalecileri askerde) hani o yüzden takım kuracak pek bir eşy yoktu :P

o değilde maç parasın yazmamışım kötü oldu içilecvek çayların gühanı üstüme kaldı cumartesi maç yaparsak bütün tayfaya çay ısmarlıyorum agalar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...