Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 agalar boş yer varsa her türlü gelirim. zaten büyük ihtimal maçı izlemeye gelicem. telefonum: (536) 874 82 kırkaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 konn haberdar oldu mu acaba. teli varsa birinde hayrına arayıp söylerse iyi olur da bu saatten sonra evi uzaksa yetişemez zaten. batuhanbjk sen izlemeye geliceksen eğer ne olur ne olmaz, seni rahatsız edip eline yapışmazsa eşofman vs. getirirsen yanında fena olmaz. konn/holy durumu şaibeli haliyle. ben 7 gibi geçicem hilalin oraya gelen görür beni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamam abi zaten ben direkt eşofmanla gelirim ya. ama haber alabilirseniz daha güzel olur. zor durumdaysa falan gelmeye kasmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yiğitle şimdi konuştum glrmiyor konndan haber yok valla batu sen gel kesin oynuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamamdır sağolun ben banko geliyorum. hatta çıkıyorum birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evden çıkıyorum batu kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bu ne lan herkes birbirini yalıyor :D gazı almışız go go go hadi hadi hadi hayaku davay davay sdgshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pha said: Deli Mert'le Emoş'ta varsa çok çirkin bi maç olucak. oynamış emre de sanırım ehuehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bugünkü tecavüzde bizleri yalnız bırakan herkese sitemlerimi sunuyorum. Çok iyi yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 rica ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 10'un üzerinde fark yemişsiniz sanırım emir yetmezmiş gibi bir de hill'i oynatmış rakip takım sanırım sdf cidden çok çirkin bir maç olmuş ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ölmeden sahadan çıkabildiğimiz için biz kazandık sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orta sahadan attığım free kick golü güzeldi gerisi yalan ziyan zaten sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hatırlamıyorum ben bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kondisyon fukarası dos santosçuklar vardı sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kalecileri yokmuş zaten baksana yokluktan ildenizi almışlar kaleye lan keşke iyileşip izlemeye gelebilseydim bayadır görmediğim adamlar varmış sizin rakipte tüh be=/ edit: o da güzel, maça giderken okçu guizalar, muhteşem pas atan alexler, maç bitince kondisyonsuz dos santos rakibinizde de 7 adet hagi varmış, öle duydum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iki haftaya o rakip takıma ben giriyorum, o zaman sorunlar cozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahah ben o rakibe karşı oynamam zaten, farketmez=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cumartesiye pati içi bir maç çıkar mı? hazır babacum da eldivenlerini almış şu maçları rutine sokalım. bir ara neredeyse turnuva yapıyorduk o gaz gitti bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Valla maçtan sonra rakipten +rep'imi aldım :D adamlar şiir gibi oynadılar,isabetli ve zamanlı pasları takdire şayandı.Bizde ise gözle görülür hatalar ve eksiklikler vardı.Maçı alamazdık da bu kadar da fark yemezdik diye düşünüyorum.Genel olarak ise zevkli bir oyun oldu.Çaba gösterdik,gayret ettik ama yetemedik bildiğin :D daha iyi bir pati kadrosuyla kıran kırana maç yapılır bu adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yapalım ama ben şimdi ütü yapıyorum lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ildeniz öle kadro mu kurulur lan emrahı da alsaymışsınız tam olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evden gelince elektriğin olmaması . 30 dakka önce gelmesi. 6 katı yürüme çıkmam. iktidarsızlık tehlikesi. güzeldi güzel. edit: evden değil maçtan, şuursuzluğu sen hayal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cavanagh said: ildeniz öle kadro mu kurulur lan emrahı da alsaymışsınız tam olsaymışemrah oynamıyor ki ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi tolganın takım zaten hazırdı.. ben zaten vekilharç kaleci (esas kalecileri askerde) hani o yüzden takım kuracak pek bir eşy yoktu :P o değilde maç parasın yazmamışım kötü oldu içilecvek çayların gühanı üstüme kaldı cumartesi maç yaparsak bütün tayfaya çay ısmarlıyorum agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar