BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 holy wish dreagloth balon SMACK MY BİTCH OF BAT eeht arkasokak evet kadro budur aranızda kaleci konusunda anlaşın ben keza karşı tarafın kalesini koruyacağım en az gol yiyene dürün ısmarlayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 rakip nası iyi mi bari bizim kadro oturmamış ilk kez bir biriyle oynıyacak :P karşımızda uzun zamandır beraber oynıya bir takım var. ömer üründül yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 valla kaleci kullanılan kornerlerin cazibesine kapılıp keni kalesine gol ataibliyor.. bir de bacak arasından her maç garnti bir gol var.. böyle :P (eski kaleciliğim daha iyiydi) karşı takımın avantajı uzun süredir beraber oynamaları (esas kalecileri askerde o yüzden ben "idareten" çıkıyorum sahaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 emir oynuyo mu ildeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 evet geliyormuş bakalım çok ilginç bir maç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 pati gençlerine geçmiş olsun o halde=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 biz bu dergaha gönül vermişik. paticik gençleri inanarak oynadı mı motive olmuş 10 Fenerbahçeli gücünde saldırır. dar alanda kısa paslarımız, ölümcül Alexvari ara paslarımızla rakibi ezeriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sen daha Emir Güney ile tanışmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Abi ayiptir daha ilk bolumden boss verilir mi, yazik bu hevesli genclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben emire karşı antremanlıyım bu arada.. yıllarca emire karşı kalecilik yaptım lan :) ki adamın tekniği değişmemiş onu da öğrendim :P siz yine de boş bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 forvet kim olacak? adamlardaki defans da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yani tama kaledeki adam bu noktada çok önemli de onunda bir fiyatı var arkadaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Deli Mert'le Emoş'ta varsa çok çirkin bi maç olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Tamam ya.Minimum 10 fark yeriz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ildeniz eziceksiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 holy wish dreagloth ve balon ten uyumuna sahip olduğum adamlar. hepimiz az çok birbirimizi biliyoruz. nereye eziyorlar, alayına akıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 gelirim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bizim defans iyi olucak ama liberomuz adam gibi oynar pas yaparsa, yani pas yaparsak takımca, toplu geri gidip toplu ileri gidersek dünyada yenemeyeceğiz ekip yok.-fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Wishmaster said: Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :) ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aga takımda guiza var, illa ki oynıcaz :) konn gelirse harbi sağlam akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yer var diyin, o gün o saat orda biterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 balon said: Wishmaster said: Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :) ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır. Dedim ya.Siz daha Emir Güney ile tanışmamışsınız.İpe dizer abi adam sizi :D slow motion kalırsınız adamın yanında :D alan daraltmak da sökmüyor adama,kaleyi görmesi yeterli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ama o adamı savunmak bana zevk veriyor,mutlu oluyorum :D belki siz de mutlu olursunuz bir iki pozisyon keserseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 izlemeye gelmeyi düşünüyodum ama onu bile yapamicam sanırım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar