Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha takımı aranıyor (halihazırda kurulu bir takımla maç yapmak için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rakip nası iyi mi bari bizim kadro oturmamış ilk kez bir biriyle oynıyacak :P karşımızda uzun zamandır beraber oynıya bir takım var.
ömer üründül yorumu
Mesaj tarihi:
valla kaleci kullanılan kornerlerin cazibesine kapılıp keni kalesine gol ataibliyor.. bir de bacak arasından her maç garnti bir gol var.. böyle :P (eski kaleciliğim daha iyiydi)

karşı takımın avantajı uzun süredir beraber oynamaları (esas kalecileri askerde o yüzden ben "idareten" çıkıyorum sahaya)
Mesaj tarihi:
biz bu dergaha gönül vermişik. paticik gençleri inanarak oynadı mı motive olmuş 10 Fenerbahçeli gücünde saldırır. dar alanda kısa paslarımız, ölümcül Alexvari ara paslarımızla rakibi ezeriz :P
Mesaj tarihi:
Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :)
Mesaj tarihi:
bizim defans iyi olucak ama liberomuz adam gibi oynar pas yaparsa, yani pas yaparsak takımca, toplu geri gidip toplu ileri gidersek dünyada yenemeyeceğiz ekip yok.-fatih terim
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :)

ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır.
Mesaj tarihi:
balon said:

Wishmaster said:

ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır.

Dedim ya.Siz daha Emir Güney ile tanışmamışsınız.İpe dizer abi adam sizi :D slow motion kalırsınız adamın yanında :D alan daraltmak da sökmüyor adama,kaleyi görmesi yeterli :P
  • Yeni Oluştur...