Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha takımı aranıyor (halihazırda kurulu bir takımla maç yapmak için)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

valla kaleci kullanılan kornerlerin cazibesine kapılıp keni kalesine gol ataibliyor.. bir de bacak arasından her maç garnti bir gol var.. böyle :P (eski kaleciliğim daha iyiydi)

karşı takımın avantajı uzun süredir beraber oynamaları (esas kalecileri askerde o yüzden ben "idareten" çıkıyorum sahaya)
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :)

ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Wishmaster said:

Emir'i bana bırakın,2-3 kişi savunmak daha zor oldu geçen maçlarda.Mesela bizim adamın tuttuğu alanı boş bırakıyorum oradan geçerek avantaj kazanıyor adam,hesaplar tutmuyor falan..Kıl oluyorum. :)

ya toplu defans ve alan daraltma olursa ki ömer üründül gibi konuştumum farkındayım, adamın çok iyi topçu olması pek işlemiyor. sanırım takım halinde hem ileri, hem geri koşarsak şansımız artıcaktır.

Dedim ya.Siz daha Emir Güney ile tanışmamışsınız.İpe dizer abi adam sizi :D slow motion kalırsınız adamın yanında :D alan daraltmak da sökmüyor adama,kaleyi görmesi yeterli :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...