Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 öyle olucak zaten sanırım ama bir sorun yaşamamak için düşünmekteyim hala ortalama 20. telefonum olucak kendileri .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Akean said: Teknosadada indirim varmış 120 lirada hediye çekim var; 560-56-120=384 lira iyiymiş :)) bide şeyi sorucam yanında plastik koruma kılıfı veriyoruz diyorlar kutuda, bu kılıf kapalı taşıma kılıfı değil sanırım normal kullanım için değil mi ? 5800 mü 384 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hediye çeki olduğu için 384e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aldım aldım mutluyum çok gief apps themes etc :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crbypro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben her zaman için corby pro derim.neden derseniz dokunmatiği görünüşü estetiği her şeyi bence daha güzel ve hoş kütük gibi bir telefon 5800 nokıanın bbence bu aralargüzel bir telefon çıkartmıslığı yok .bende corby pro alıcam bir iki hafta içinde .corby nin sesi nasıl bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşkrler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar