Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icewind Dale 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu oyunu aldım iyi hoşta bu oyun multiplayer a nasıl anlatabilirseniz sevinirim , bide bütün party nin aynandamı artıo leveli?[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
hepsi aynı anda zor ama genelde tek seferde sağlam xp kazanınca artıyor. kazandığın xp ortak zaten gurupta, en fazla 1-2 level fark oluyo adamlar arasında classlardan dolayı oda.[hline]WoW - Swg - Ao

[Bu mesaj Norak tarafından 01 May 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eywallah , peki multi de oyananıo herhalde? , bi fikrin var mı nasıl olduğunu denedim bana party kur falan filan öyle bişi diodu en iyi si bi geliim buraya soriim dedim :)[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
ya denicem de , şu an uo yu indiriorum daha 140mb si doldu....
onu indirdiim için deneyemiyorum zaten 15kb oraya harcıo.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
Güzel oluyo multisi, buluyosun 2-3 arkadaş eğleniyosunuz. Ne sorucaktın multi ile ilgili?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ya nasıl girilio yani yapmam gereken ekstra bişi var mı , falanları filanları anlatırsan sevinrim[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
Birbirine bağlı makinelerde iwd kuruyorsun, daha sonra bir kişi host game yapacak. Host un ip sini yazarak oyuna gireceksiniz, host size karakter yaratmak ve oynamak için slot temin edicek. Bu kadar, sonrası single oynar gibi. Yanlız bi iki ayar var oyunda kimlerin ne yapma yetkisi olduğu gibi(pauselamak vs.)
Birde biz bir keresinde farklı işletim sistemi kullanan makinelerde denediğimizde sorun çıkarmıştı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hı tamam bide şey yok mu direk bööle server a bağlandığın falan,hoş CD ile çalışıo kasar ama öyle[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
yalniz multide arkadasinla ayni class fln yarattiysan item kavgasi fln basliyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
yok öyle bişe orjinal şart değil
hatta patchlerken bile sorun çıkmıyor[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
  • 8 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
chagy said:

ya denicem de , şu an uo yu indiriorum daha 140mb si doldu....
onu indirdiim için deneyemiyorum zaten 15kb oraya harcıo
.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...

Bu kisim cok guzel
Mesaj tarihi:
1 oynayın ya 2 hakkaten çekilmiyor.

çoğu kişi 1 için çıkan bedava expansion, trails of the luremaster ı bilmez. oynamadıysanız onu oynayın 2 yerine...
  • Yeni Oluştur...