chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Arkadaşlar bu oyunu aldım iyi hoşta bu oyun multiplayer a nasıl anlatabilirseniz sevinirim , bide bütün party nin aynandamı artıo leveli?[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hepsi aynı anda zor ama genelde tek seferde sağlam xp kazanınca artıyor. kazandığın xp ortak zaten gurupta, en fazla 1-2 level fark oluyo adamlar arasında classlardan dolayı oda.[hline]WoW - Swg - Ao [Bu mesaj Norak tarafından 01 May 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eywallah , peki multi de oyananıo herhalde? , bi fikrin var mı nasıl olduğunu denedim bana party kur falan filan öyle bişi diodu en iyi si bi geliim buraya soriim dedim :)[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o kısmı hatırlamıyorum hiç :)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya denicem de , şu an uo yu indiriorum daha 140mb si doldu.... onu indirdiim için deneyemiyorum zaten 15kb oraya harcıo.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Güzel oluyo multisi, buluyosun 2-3 arkadaş eğleniyosunuz. Ne sorucaktın multi ile ilgili?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya nasıl girilio yani yapmam gereken ekstra bişi var mı , falanları filanları anlatırsan sevinrim[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Birbirine bağlı makinelerde iwd kuruyorsun, daha sonra bir kişi host game yapacak. Host un ip sini yazarak oyuna gireceksiniz, host size karakter yaratmak ve oynamak için slot temin edicek. Bu kadar, sonrası single oynar gibi. Yanlız bi iki ayar var oyunda kimlerin ne yapma yetkisi olduğu gibi(pauselamak vs.) Birde biz bir keresinde farklı işletim sistemi kullanan makinelerde denediğimizde sorun çıkarmıştı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hı tamam bide şey yok mu direk bööle server a bağlandığın falan,hoş CD ile çalışıo kasar ama öyle[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yalniz multide arkadasinla ayni class fln yarattiysan item kavgasi fln basliyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bu durumda import-export cheese ini kullanıyosunuz :P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 multiplay için bildiğim kadarıyla orjinal oyun olması gerekiyor orjinal varsa zaten o şıp diye bağlanıyormu ne öyle bir şeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yok öyle bişe orjinal şart değil hatta patchlerken bile sorun çıkmıyor[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bu karda da iyi gidiyor he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 chagy said: ya denicem de , şu an uo yu indiriorum daha 140mb si doldu.... onu indirdiim için deneyemiyorum zaten 15kb oraya harcıo.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Bu kisim cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hamsilipilav said: bu karda da iyi gidiyor he canım çekti sonra o buzdan sarayı hatırladım nope.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yuh nerden hatırladınız bunu. 3 katlı hapishane gibi bir yerde bir kolu bulacagım diye 3 günüm gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Yerdeki renkli karelere basıp bişeyler yapıyorduk değil mi buzdan yerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 1 oynayın ya 2 hakkaten çekilmiyor. çoğu kişi 1 için çıkan bedava expansion, trails of the luremaster ı bilmez. oynamadıysanız onu oynayın 2 yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 buzlu yer vakit yemiyor o kadar. bir anda hiçlikten çikan hook horrorlar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 eskiden bu oyuna "hacı çok hack & slash var, tam rpg değil" derlerdi bide şimdiki oyunlara bak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 haahahahah cidden öyleydi ama en tatlı mp iwd de vardı doğruya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hahha o buzdan saray off içim fena oldu aklıma gelince harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tropik olan bölümde yuanti tapınağını basarken paladinin "disguise" yapaması güzel bir ayrıntı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 O 3 katli hapishanede az zaman harcamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar