Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Sailor, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
yüzdelik dilimler değişik geldi bana ya! geçen sene itü bilgisayar 365 küsür puanla %0.67 den adam almış.. şimdi benim puan 365 ama yüzedelik dilim %0.9! buna göre girememem lazım oraya :(
nasıl olacak bu iş?

Çok rahat girersin yüzdelik dilimler direk birbirini tutmasına gerek yok. Yakın olsa yeter[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

istedigin yere bagli sonucta. mesela bulabilirsen istediğin bölümün geçen sene kaçıncıları almış onlara bakın

mesela kendi okulum bilkentten mühendislikleri yazayım size en son kaçıncıların girdiğini. puanlar düşer artar herkesi etkiler o sıralama daha önemli

Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği 25 483
Bilgisayar Mühendisliği (burslu) 393
Elektrik-Elektronik Mühendisliği 22 449
Elektrik-Elektronik Mühendisliği (burslu) 286
Endüstri Mühendisliği SAY 28 280
Endüstri Mühendisliği (burslu) SAY 1 074
Sosyal ağlarda paylaş

eğer tahmininizden düşük gelirse kafanıza takmayın en fazla bir daha girersiniz.

bunun üzerine ara vermeden & tempoyu bozmadan 1 sene daha çalışmak emin olun sizi çok yüksek yerlere uçurabilir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok şehir dışına mı gitsem yüzde 10 luk dilim ya[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Benim 355 2.70 odtu havacılık 358 1.87 olur mu dersiniz? yüzdelik dilim dğişir mi? Çocukluk hayalim sonuç da yoksa. inşaatdan yandal mandal kasacam :(
abi işte herşey olabilir. tabiki yaz sen. sonuçta geçen seneki sisteme göre bir taban puan yapmıyorlar. en üstten başlayarak isteyenleri sıralıyorlar. eski senelerle uyumlu olmasının sebebi ne yazık ki milletin kitapçığı açıp buranın puanı bana uyuyor diyip oraları yazması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...