Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 alanın 0.8 ile çarpılıyor, alan dışı bölüme girersen 0.3 ile çarpılır aöbp'n..[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 312 beklediğimden 10 puan düşük[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 puanlar düşebilir sorun etmeyin yüzdelik dilimlere önem verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 355 yapmışım 2.70 dilim. Odtu inşaat mimarlık kesin gibi havacılık da olabilir kesin değil. makina zor biraz[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ünv lerin istediği puanları gösteren bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yüzdelik dilimim de yetmiyor 10.45 falan[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eet ya tercih robotu gibi bişeyler var mı :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 akşama baksanız ölürsünüz sanki.. :) ben şimdi yatıp kalkayım o zaman kadar bitirmiş olur herkes işini.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yüzdelik dilim kaç olunca iyi oluyo 3 falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ne kadar dusuk o kadar iyi. tabi tercih ettigin bolum de onemlı.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 21 Temmuz 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 EA 318 nasıl , biryere girebilirmi bizimki? izmirde falan özellikle ne civarda puanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ah ulan ah neler hayal etmıstım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benim 355 2.70 odtu havacılık 358 1.87 olur mu dersiniz? yüzdelik dilim dğişir mi? Çocukluk hayalim sonuç da yoksa. inşaatdan yandal mandal kasacam :([signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yüzdelik dilimler değişik geldi bana ya! geçen sene itü bilgisayar 365 küsür puanla %0.67 den adam almış.. şimdi benim puan 365 ama yüzedelik dilim %0.9! buna göre girememem lazım oraya :( nasıl olacak bu iş?[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aynı puanla yuzdelık dilimin dustuyse yuksek puan alanların sayısı artmıştır.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sailor, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: yüzdelik dilimler değişik geldi bana ya! geçen sene itü bilgisayar 365 küsür puanla %0.67 den adam almış.. şimdi benim puan 365 ama yüzedelik dilim %0.9! buna göre girememem lazım oraya :( nasıl olacak bu iş? Çok rahat girersin yüzdelik dilimler direk birbirini tutmasına gerek yok. Yakın olsa yeter[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 istedigin yere bagli sonucta. mesela bulabilirsen istediğin bölümün geçen sene kaçıncıları almış onlara bakın mesela kendi okulum bilkentten mühendislikleri yazayım size en son kaçıncıların girdiğini. puanlar düşer artar herkesi etkiler o sıralama daha önemli Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 25 483 Bilgisayar Mühendisliği (burslu) 393 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 22 449 Elektrik-Elektronik Mühendisliği (burslu) 286 Endüstri Mühendisliği SAY 28 280 Endüstri Mühendisliği (burslu) SAY 1 074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 la kaç tane 300 yapan var sıçtık galiba[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehehehe 298 abi[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eğer tahmininizden düşük gelirse kafanıza takmayın en fazla bir daha girersiniz. bunun üzerine ara vermeden & tempoyu bozmadan 1 sene daha çalışmak emin olun sizi çok yüksek yerlere uçurabilir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe acilmiyo hala. cikin lan, kapattik. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 298 mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Temmuz 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya yok şehir dışına mı gitsem yüzde 10 luk dilim ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: McFrenzy, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: Benim 355 2.70 odtu havacılık 358 1.87 olur mu dersiniz? yüzdelik dilim dğişir mi? Çocukluk hayalim sonuç da yoksa. inşaatdan yandal mandal kasacam :( abi işte herşey olabilir. tabiki yaz sen. sonuçta geçen seneki sisteme göre bir taban puan yapmıyorlar. en üstten başlayarak isteyenleri sıralıyorlar. eski senelerle uyumlu olmasının sebebi ne yazık ki milletin kitapçığı açıp buranın puanı bana uyuyor diyip oraları yazması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 evet bir kisiye daha bakabilirim, isteyen kimlik nosunu ozel mesajdan seetsin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ÖSS Sonuçları Topiki × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yüzdelik dilim kaç olunca iyi oluyo 3 falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ne kadar dusuk o kadar iyi. tabi tercih ettigin bolum de onemlı.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 21 Temmuz 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 EA 318 nasıl , biryere girebilirmi bizimki? izmirde falan özellikle ne civarda puanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ah ulan ah neler hayal etmıstım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benim 355 2.70 odtu havacılık 358 1.87 olur mu dersiniz? yüzdelik dilim dğişir mi? Çocukluk hayalim sonuç da yoksa. inşaatdan yandal mandal kasacam :([signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yüzdelik dilimler değişik geldi bana ya! geçen sene itü bilgisayar 365 küsür puanla %0.67 den adam almış.. şimdi benim puan 365 ama yüzedelik dilim %0.9! buna göre girememem lazım oraya :( nasıl olacak bu iş?[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aynı puanla yuzdelık dilimin dustuyse yuksek puan alanların sayısı artmıştır.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sailor, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: yüzdelik dilimler değişik geldi bana ya! geçen sene itü bilgisayar 365 küsür puanla %0.67 den adam almış.. şimdi benim puan 365 ama yüzedelik dilim %0.9! buna göre girememem lazım oraya :( nasıl olacak bu iş? Çok rahat girersin yüzdelik dilimler direk birbirini tutmasına gerek yok. Yakın olsa yeter[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 istedigin yere bagli sonucta. mesela bulabilirsen istediğin bölümün geçen sene kaçıncıları almış onlara bakın mesela kendi okulum bilkentten mühendislikleri yazayım size en son kaçıncıların girdiğini. puanlar düşer artar herkesi etkiler o sıralama daha önemli Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 25 483 Bilgisayar Mühendisliği (burslu) 393 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 22 449 Elektrik-Elektronik Mühendisliği (burslu) 286 Endüstri Mühendisliği SAY 28 280 Endüstri Mühendisliği (burslu) SAY 1 074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 la kaç tane 300 yapan var sıçtık galiba[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehehehe 298 abi[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eğer tahmininizden düşük gelirse kafanıza takmayın en fazla bir daha girersiniz. bunun üzerine ara vermeden & tempoyu bozmadan 1 sene daha çalışmak emin olun sizi çok yüksek yerlere uçurabilir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe acilmiyo hala. cikin lan, kapattik. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 298 mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Temmuz 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya yok şehir dışına mı gitsem yüzde 10 luk dilim ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: McFrenzy, 21 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: Benim 355 2.70 odtu havacılık 358 1.87 olur mu dersiniz? yüzdelik dilim dğişir mi? Çocukluk hayalim sonuç da yoksa. inşaatdan yandal mandal kasacam :( abi işte herşey olabilir. tabiki yaz sen. sonuçta geçen seneki sisteme göre bir taban puan yapmıyorlar. en üstten başlayarak isteyenleri sıralıyorlar. eski senelerle uyumlu olmasının sebebi ne yazık ki milletin kitapçığı açıp buranın puanı bana uyuyor diyip oraları yazması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 evet bir kisiye daha bakabilirim, isteyen kimlik nosunu ozel mesajdan seetsin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar