Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Esas bütün internet çökmedi ya ben ona şaşıyorum. Geçen senelerde bütün gün internet gidiyordu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ana saat 10:00 itibariyle bizim ofiste millet coştu biri kardeşinin sonucuna seviniyo biri kendi sonucuna diğeri agliyo filam ana ne la bu böle sirf stres sinava girmediğim halde stres yaptim iimi =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıra bize gelince bizde böyle mi olcaz? Aman yarabbi. *! Matura sınıfına yazılır*[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

back de bidaha dene girer yani açılması 10dk almıyor uzun yüklüyorsa back deyip birdaha dene

foxx aobpli önemli olan. en altta 0,8 aobp yazıyor ordaki puan önemli ve puandan daha önemlisi yüzdelik dilim önemli. önceki senelerle karşılaştırırken puanları deil yüzdelik dilimleri karşılaştırın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...