Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

YA BİRAZ EMPATİ GÖSTERSENİZE HAYRET BİŞEY YA.
ADAM 350 ALMIŞ AĞLIO GELİO BURDA
HARBİDEN İNANAMIYORUM YA.

insan gelir " ya işte bu kadar puan almışım. herkese geçmiş olsun." BUNU DEMEK ZOR MU[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

Head'e +1
Chiptech bende önümüzdeki sene giricem mesela,bende öyle diyordum önümde 2 sene varken.Bizim deneyimlerimizi yaşadıktan sonra anlarsın.
Zaten lise 2 yi yaşadıktan sonra anlayacaksın...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok illa hava atılacak
399 YAPMIŞIM TÜRKİYE BİRİNCİSİ ELEMAN BENİ GEÇMİŞ AĞLAYACAM YA BEN DE BİRİNCİ OLMAK İÇİN KASMIŞTIM AMA OLMADI ALLAH KAHRETSİN O KADAR ÇALIŞTIM 2 NCİ OLABİLDİM ANCAK[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 21 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Wispy eşşek misin, sıpa mısın nesin abi ya?

+1212723623[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

"i suppose i could just walk away
will i disappoint my future if i stay
it's just a day that brings it all about
just another day and nothing's any good

the dj's playing the same song
i have so much to do
i have to carry on
i wonder will this grief ever be gone
will it ever go
i'm the king of sorrow, yeah
the king of sorrow "[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 21 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
Olay o degil adam 355 almis olabilir ama hedeflediklerine, isteklerine yetmiyodur o puan. Onun aldigi baska birinin aldigi 325lerden farki yoktur o zaman uzulur tabii

üzüntüsünü burda yazmasın ben bunalımdayım gitsin başka yere yazsın hell
dalga geçer gibi yazmış
''Arkadaşlar şunu şunu almışım size de geçmiş olsun'' demek varken

''Arkadaşlar 355 aldım ağlayacam üzüntüden shgfhf '' gibi birşeyler yazmış[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta kasıp 100 üzerinden 80 alıp üzüldüğün sınav vardır, 2 gün kasıp 50 aldığına sevindiğin sınav.. Herşey göreceli di mi? Bence yanlış bir şey yok ki 351 ile iyi bir üniversite'de mesela bilg. ,makine, inşaat falan okuyamazsın.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

okursun boğaziçi inşaat 258 makine 366 olduğuna göre itü de fıstık gibi takılırsın o puanla[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 21 Temmuz 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
head combo çakalım bu 350 360 cılara

Abi adam çalışmış yapmış, sen yapamadın diye adam da mı yapmasın? Ne suçu var adamın anlamıyorum ki.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed
But I'm still burning in your flames,

CD msn üzerinden gecenin bir saatinde 12312 kişi sohbet ederken 21 Temmuz 2004 tarihinde demiş ki:
ey cin msn'i aç, [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

adam yapmasın demiyorum ama buraya yazmasın, burda kötü yapan insanlar war neden ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ

Yazmasına birşey demiyoruz biz adam gibi 390 almışız girenlere geçmiş olsun yazabileceği yerde 390 aldım kahretsin ağlayacağım tarzı şeyler yazmalarına sinirleniyoruz?
Anlamadıysan bir daha anlatayım..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 22 sayfanın 22sini de okudum da, 22. sayfada yazdıklarınızda haklısınız ama adam diyo 360 yapan adama head combo yapmak lazım, herkes de öle demiyoki, o zaman sölesin bu head combo işini yazmadan önce hava atanlar artislik yapanlar var 360 yapanlardan onlara diye.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed
But I'm still burning in your flames,

CD msn üzerinden gecenin bir saatinde 12312 kişi sohbet ederken 21 Temmuz 2004 tarihinde demiş ki:
ey cin msn'i aç, [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sağol solonor koskoca senem heba oldu ona yanarım ben[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay yanlış anlaşılabiliyo ama.
Ben 366 aldım ve şu an sevinçten uçmuyorum. Çünkü lgs de 201. oldum, İzmir Fen Lisesinde okudum ve hedefim (daha çok elimde olmadan) daha yüksek bir puandi. Beklediğimden 3 puan düşük aldım, ortaöğretim de tam olmayınca böyle oldu işte.
Da gelip de ağlamak da yersiz, sonuçta bu puanı almak için birçok şey verecek binlerce öğrenci var.
Olay ne beklediğine bakıyor işte. Sonuçta sınavım daha kötü geçse ve 360 alacak olsam 366 ya sevinirdim. Göreceli bir olay yani.

Ama hava atar gibi "Ayyy iyreanç ya ühühühü" diyenler konusunda haklısınız.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

dur bi sigara içip gelecem ama sen pelth öyle dğeilsin hava atmıyorsun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...