Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Arkansis, 21 Temmuz 2004 12:11 tarihinde demiş ki: nası alan dışı alan içi açarmısın biraz ? Sen sayısal öğrencisiysen ve bir denyoluk yapıp sözel yazarsan, aobp 0.3 ile çarpılıyor.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benimde tanıdık var odtude inşaatdan makinaya geçen. heralde ilk seneler daha kolay ortak ders bolluğundan. Bu sene ya havacılığa ucu ucuna girecem yada 4 puan fazlasıyla inşaata gircem puanlar boşa gitcek :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Neyse ben gireyim SWG me. Simdi beklemek daha da eziyet, nezman belli olcak üniler[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gir gir[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Evet ne zaman belli olacak girip giremediğin?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 belli olmayacak[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bana eskişehir anadolu yolları gözüktü[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 güzel işte Eskişehir öğrenci şehri keşke bende gidebilsem diycemde biz 1 sene daha sürüncez [signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Temmuz 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eskişehir bayar[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan bu horace smileyi nasıl yapılıyo ??[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :horace:[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 en güzlei istanbulk[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yav hakkaten anlamıyorum ben bu olayı. Kuzene baktık az önce Sözel'de %76'da EA'da %80'de. Kısaca bu babayı aldınız anlamına geliyor değil mi? Nasıl iş bu yav, hiç mi soru cevaplamamış bu kenef. Ben hiç çalışmadan dersaneye diye evden çıkıp sakarya caddesinde içmeye giden adam OSS'de %1'lik dilimdeyken nedir bu yav. Birde ikinci senesi dallamanın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fedaykın insanın içinde olacak bir de sınav durumu bu yani,[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :horace: ben salak smileyleri iptal et deyip duruyom sonrada olmuyo diyom ya kafa gitti [signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Temmuz 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kermit iktisat yazsam mı acaba ikinci öğretim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fedaykin ÖSSde ben de senle aynı durumdaydım ama ÖYS'de de aynısını becerebildin mi? ÖSS temel bilgi ile ilgiliydi ÖYS de çalışmaya bakıyodu.Hay gidi günler kaç kere sistem değişti beyaw hala da anlaşır bi tarafı yok
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Prawler, 21 Temmuz 2004 12:57 tarihinde demiş ki: kermit iktisat yazsam mı acaba ikinci öğretim senin kafana hangisi yatkınsa onu yaz derim bana sorarsan açıkta kalırsın deyim sana[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 patladı la 20 puan daha düşük geldi beklediimden anca yıldız tekniğe girebiliyom ühühühüh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server]
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sage, 21 Temmuz 2004 10:11 tarihinde demiş ki: Sıra bize gelince bizde böyle mi olcaz? Aman yarabbi. *! Matura sınıfına yazılır* matura sinifinin en buyuk artisi osszedelerle dalga gecebilmektir... tavsiye ederim ben kendimden biliorum :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ÖYS'de %2 lik veya 3lük dilimde filandım galiba da şimdiki ÖSS bizim ÖYS ayarında bir sınav değil ki. Bizim ÖSS'den çok az daha zor, o sebepten milletin puanları bu derece birbirine yakın, tama yakın yapan bir sürü adam var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 praw Kocaeli iktisat olur 2 ögrenim hem istanbula da yakın
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off açıkta kalmak istemiyorum da[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 marmara iktisadın 2 nci öğretimini %0.bilmemkaç la kaçırıyorum kocaelinin düzüne çok rahat girerim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben ce de ÖSS ve ÖYS daha iyidi.Yıgılma olmuyodu hiç değilse.Yalnız puanlarımızı bilmeden tercih yapıyoduk o kötüydü
Öne çıkan mesajlar